STOP THE PRESS!

Luokkakokous 2 -elokuvalla kasassa jo 116 861 katsojaa avausviikonlopun jälkeen

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvalla on avausviikonloppunsa jälkeen koossa ennakoineen huimat 116 861 katsojaa. Pelkästään perjantain ja sunnuntain välisenä aikana elokuva keräsi 83 381 katsojaa, joten kyseessä on vuoden kovin kotimaisen elokuvan avausviikonloppu.

Elokuva tuli ensi-iltaan keskiviikkona 2.11.2016. Oheinen avausviikonlopun kokonaiskatsojaluku käsittää katsojamäärät 2. – 6.11. sekä ennakkonäytökset. Taneli Mustosen ohjaaman elokuvan on tuottanut Solar Films ja sen levittää Nordisk Film.

Elokuvan levittäjä Katarina Nyman iloitsee huikeasta tuloksesta: ”Tulos on upea viiden päivän avaus ja vielä lomakauden ulkopuolella. Tulos on 94 % ensimmäisen Luokkakokous-elokuvan viiden päivän avaustuloksesta, johon vaikutti tuolloin meneillään oleva hiihtolomakausi, joten tulokset eivät ole keskenään vertailukelpoisia. Tämä on kaiken kaikkiaan hieno avaus jatko-osalle!”

”Huippuyleisömäärä, kiitos kaikille!” sanoo Sami Hedberg. ”Kyllähän Suomessa vielä yleisöä riittää, toivottavasti he löytävät tiensä elokuviin. Nyt vain kaikki kävijät kutsumaan viisi parasta ystäväänsä mukaan!”