STOP THE PRESS!

Tampereelle uusi pienpanimotapahtuma marraskuussa

Marraskuun 16.–19. Tampereen Aleksis-ravintolassa järjestetään ensimmäistä kertaa Craft Beer Garden -pienpanimotapahtuma, jota koordinoi Pyynikin Käsityöläispanimo. Tapahtuma on nelipäiväinen ja sen teema vaihtuu puolivälissä.
Keskiviikkona ja torstaina 16.–17.11. ohjelmassa on Pyynikin Käsityöläispanimon ja Aleksis-ravintolan tasting. Luvassa on kahdeksan eri Pyynikin olutta ja näille ruokaparit ravintolan keittiöpäällikön suunnittelemana. Ruoka tarjoillaan laajasta buffet-pöydästä, joten tyhjin vatsoin tastingista ei tarvitse poistua. Tastingin pitää Pyynikin olutmestari Tuomas Pere, joka on myös yhdistänyt tastingin ruuat ja juomat.

Tapahtuman teema muuttuu perjantaina ja lauantaina 18.–19.11., kun eri pienpanimot ottavat tapahtuman haltuun. Luvassa on rentoa, muistakin oluttapahtumista tuttua festaritunnelmaa. Tapahtumaan osallistuvat pienpanimot ovat Fat Lizard, Mufloni, Nordic Brewery, Pyynikin Käsityöläispanimo, Rocking Bear Brewers ja Ruosniemen Panimo. Panimot myyvät tuotteitaan tapahtumassa, jossa on oivallinen mahdollisuus päästä tutustumaan myös itse oluen tekijöihin.

– On todella hienoa, kuinka pienpanimokulttuuri kasvaa ja kehittyy. Haluamme omalta osaltamme olla mukana lisäämässä pienpanimoiden tunnettuutta ja laajentamassa tätä kulttuuria myös Tampereelle, kertoo tapahtuman järjestäjiin lukeutuva Sussi Haapaniemi.

Tastingit ovat keskiviikkona ja torstaina kello 18–24. Perjantaina tapahtuma on avoinna kello 18–24 ja lauantaina kello 14–24. Tapahtumaliput ovat myynnissä osoitteessa www.liveto.fi (lipunmyynti päättyy sunnuntaina 13.11.). Perjantaille ja lauantaille lippuja saa myös ovelta. Tapahtuma on K-18.

Tapahtumapaikan osoite: Ravintola Aleksis, Kalevantie 2, Technopolis Yliopistonrinne, Tampere.