STOP THE PRESS!

Tropical house -artisti Matoma klubikeikalle Helsinkiin

Satoja miljoonia striimauskertoja hiteilleen kerryttänyt norjalainen tuottaja ja DJ Matoma tuo bileet Helsinkiin keväällä. ”Party At Your Place!” -maailmankiertue tanssittaa urbaanin, trooppisen housemusiikin tahtiin The Circuksessa tiistaina 7. maaliskuuta. Suomen klubikeikan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 18. marraskuuta Ticketmasterissa.

25-vuotias Tom Stræte Lagergren, artistinimeltään Matoma, vaihtoi klassisen pianon DJ-hommiin, ja on saanut reilussa parissa vuodessa musiikilleen massiivisen kuulijakunnan. Matoman valovoimainen show on täynnä urbaanin rytmikkäitä uudelleensovituksia suosituista 90-luvun hip hop -hiteistä ja tämän päivän pop-kappaleista. Matoma tuli suosioon remix-versiollaan Notorious B.I.G.:in biisistä ”Old Thing Back”, joka on kerännyt yhteensä yli 215 miljoonaa striimauskertaa Spotifyssä, YouTubessa ja SoundCloudissa. Tuorein Matoma-julkaisu on Becky Hillin kanssa tehty ”False Alarm”, joka on kerännyt peräti 69 miljoonaa striimauskertaa Spotifyssa. Yhteensä Matoman musiikki on kerännyt yli puoli miljadria striimausta, ja Spotify-kuuntelijoita on kuukausittain yli kahdeksan miljoonaa.

Kesäisen melodinen house-musiikki on pitänyt tanssilattioita otteessaan jo pidempään, ja huippusuosion saavuttaneet artistit kuten Kygo, Calvin Harris ja Felix Jaehn ovatkin saaneet Matomasta varteenotettavan vastuksen kilpailemaan soittolistojen kärkipaikoista. Kuluvan vuoden aikana Matoma on villinnyt yleisöjä mm. suuren kokoluokan festivaaleilla, kuten Coachella, Lollapalooza ja Tomorrowland.

KEIKKA:
Matoma (NO) – Party At Your Place! World Tour
Ti 7.3.2017 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT:
Myyntiin pe 18.11.2016 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 17,50 euroa Ticketmasterista