STOP THE PRESS!

TTT-Klubin loppuvuoden musiikkiesitykset lähes kokonaan loppuunmyyty

TTT-Klubin musiikkiesitykset ovat saavuttaneet jälleen suuren suosion kuluvalla syyskaudella. Esimerkiksi Aino Venna, Johanna Försti ja Tuomari Nurmio esiintyivät ääriään myöten täydelle katsomolle.

Vielä jäljellä olevista neljästä esityksestä loppuunmyytyjä on kolme. Mokoman akustinen kiertue ”Tuhkatkin pesästä 2016” vierailee TTT-Klubilla kahtena peräkkäisenä lauantaina 26.11. ja 3.12. Molemmat keikat ovat loppuunmyytyjä, vaikka Tampere on kiertueen ainoa kahden esityksen kaupunki. Niin ikään loppuunmyyty on Erja Lyytinen Duon esitys lauantaina 10.12. Syyskauden päättää Jarkko Martikaisen ja Matti Johannes Koivun yhteinen lauluntekijäteema 17.12. Sen lipuista alle viidennes on enää saatavilla myynnissä.

Syyskaudella TTT-Klubilla on soinut myös viisi jazz-konserttia. Taiteellisesti korkeatasoisten tapahtumien järjestämiseksi TTT-Klubi sai erityistä Jazz Finland Live -tukea Musiikin edistämissäätiöltä ja Tampereen kaupungilta. Samalla TTT-Klubi tuli osaksi suomalaisten jazzklubien verkostoa.