STOP THE PRESS!

Ahlmanin perinteinen Joulutori

Ahlmanin joulunalusaikaan kuuluu Perinteinen Joulutori, joka järjestetään Kartanon miljöössä lauantaina 10.12.2016 klo 10-16.

Paikalliset ja lähialueen tuottajat myyvät suolaisia ja makeita herkkuja ja käsityötuotteita. Paikalla on yli 40 myyjää! Joulutorin arvonnassa on luvassa upeita palkintoja. Perheen pienimmät pääsevät nauttimaan poniajelusta ja suoraan Korvatunturilta saapuva joulupukki kuuntelee kuulumiset ja lahjatoiveet.

Ahlmanin uusitussa Tilapuodissa on omalla tilalla tuotettuja tuotteita ja myös muita paikallisia elintarvikkeita ja kädentaidontöitä. Viihtyisässä kahvilassa voi hetken hengähtää ja nauttia herkkuhetkestä. Ahlmanin Opetusravintola Annassa on tarjolla perinteinen joulupöytä klo 11-14.

 

Tampereella Hallilantie 24:ssä, vain viisi kilometriä kaupungin keskustasta on Ahlmanin tila. Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto järjestää ravintola-alaan, maatalouteen ja luontoon liittyviä perus- ja ammattitutkintoja, lyhytkursseja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Ahlmanin ylläpitämässä Oriveden Opistossa voi opiskella taideaineita ja pelialaa.
Ahlmanin pihassa on oppilaitoksen lisäksi maatilan navetta, Tilapuoti -lähiruokamyymälä, Tilameijeri ja Maitobaari. Opiskelijaravintola Kapustaan on kuka tahansa tervetullut lounastamaan. Opetusravintola Anna toimii sekä tilausravintolana että oppimisympäristönä. Ahlmanin Kartano tarjoaa kokous-, juhla- ja majoituspalveluja. Kaikkea tätä ympäröi kaunis puutarha. Kesällä lehmät laiduntavat Ahlmanin pellolla tien varrella.
Ahlmanille pääset helposti bussilla 12 ja omalla autolla tuleville on pysäköintipaikkoja pihapiirissä.