STOP THE PRESS!

TTT-Klubin musiikkiohjelmisto keväälle 2017 julki

TTT-Klubin kevätkauden musiikkiohjelmisto sisältää 11 vierailuesitystä lauluntekijöiden, pop/rockin, jazzin ja bluesin maailmoista. Ajankohtaisuuteen ja korkeaan taiteelliseen tasoon pyrkivä kattaus sisältää runsaasti ensivierailuja sekä juhla- ja levynjulkaisukonsertteja.

Kevätkauden ensimmäinen esitys tuo 4.2. näyttämölle Mirel Wagnerin, jonka viimeaikaisiin uutisiin kuuluvat soundtrack-kiinnitykset isoihin amerikkalaisiin TV- ja elokuvatuotantoihin. Virallisia levynjulkaisukonsertteja ovat Joose Keskitalon yhtyeen keikka 25.3. ja Verneri Pohjola Groupin konsertti Pekka Pohjola -ohjelmistolla 18.5. Niin ikään Kauko Röyhkä Trion vierailulla 1.4. ja Edu Kettusen vierailulla 6.5. soi miesten uusien levyjen materiaali.

Eero Raittisen kiertuekeikka 18.2. juhlii roots-musiikin veteraanin uutta tulemista, tukenaan tuoreesta dokumenttielokuvasta tutun Knucklebone Oscarin vimmaisen blueskombon energia. 10-vuotisjuhliaan viettävä Timo Lassy Band tekee yhden juhlakonserteistaan TTT-Klubilla 18.3. Kevään jazztapauksiin kuuluvat myös Johanna Iivanainen Trio 22.4. sekä ruotsalaisen maailmanluokan basistin ja yhtyeenjohtajan Anders Jorminin vierailu yhdessä Severi Pyysalon ja Markku Ounaskarin kanssa 4.3.

Scandinavian Music Group
esiintyy ensimmäistä kertaa TTT-Klubilla 17.2. ja kokoonpanona on yhtyeen viimeisin inkarnaatio, teatteri- ja konserttisaleissa keikkaileva akustinen kvartetti. Vappua vauhdittamassa nähdään aina aito ja heittäytyvä Pelle Miljoona United 29.4.

Kaikkien musiikkiesitysten lipunmyynti on avattu TTT:n verkkosivuilla ja lippumyymälässä sekä Lippupisteen netissä ja toimipaikoissa.

TTT-Klubi on Tampereen Työväen Teatterin 240-paikkainen ravintolanäyttämö. Keikkapaikkana se on ainutlaatuinen Tampereen seudulla: yleisö pääsee katsomaan esityksiä hyvin läheltä lavaa ja kuitenkin mukavasti istuen. Näkymien esteettömyyteen ja korkealaatuiseen äänentoistoon on kiinnitetty erityistä huomiota.

Lisätietoja TTT-Klubin verkkosivuilla:
http://www.ttt-teatteri.fi/ttt-klubi