STOP THE PRESS!

Uuden sukupolven elokuvateatteri helsinkiläiseen Itis-kauppakeskukseen!

Wereldhave Finland on tehnyt sopimuksen Finnkinon kanssa 9-salisen teatterin avaamisesta Itäkeskuksen Itis-kauppakeskukseen, Helsinkiin vuoden 2018 lopulla. Ainutlaatuinen elokuvateatteri on ensimmäinen Itä-Helsingin elokuvateatteri, ja se tulee olemaan erinomainen lisä Itiksen vapaa-ajanviettotarjontaan.

”Olemme erittäin innoissamme uuden huippuluokan teatterin avaamisesta Itis-kauppakeskukseen. Näemme Itä-Helsingissä suurta potentiaalia, ja suunnittelemme sinne täysin uuden sukupolven teatteria”, sanoo Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm.

”Tämä uutinen on hyvä Wereldhavelle, sillä sopimus elokuvateatterista muuttaa Itis-kauppakeskuksen tunnelmaa, lisää sen houkuttelevuutta ja luo hyvän pohjan esimerkiksi Itiksen ravintola- ja vapaa-ajantarjonnan kehittämiselle tulevaisuudessa. Elokuvateatteri parantaa Itiksen asemaa Suomen johtavana ostoskeskuksena”, sanoo Wereldhaven toimitusjohtaja Dirk Anbeek.

”Arviomme on, että vuositasolla kävijöitä tulee olemaan 500 000 lisää, kun vuoden 2016 loppuun mennessä Itiksessä on käynyt 17 miljoonaa vierailijaa”, kertoo Wereldhave Finland Oy:n toiminnanjohtaja Richard Belt.

Suomen suurimmalla elokuvateatteriketju Finnkinolla on 98 valkokangasta 14 eri teatterissa 11 kaupungissa. Finnkino on osa Nordic Cinema Groupia, joka on Pohjoismaiden ja Baltian suurin elokuvateatteriketju. Nordic Cinema Groupiin kuuluvilla teattereilla on kuudessa maassa yhteensä 469 valkokangasta eri teattereissa, joista viimeisimpiä on Tukholmaan Mall of Scandinaviaan avattu teatteri.