STOP THE PRESS!

Mielensäpahoittaja-teoksia myyty tänä vuonna jo yli 100 000 kappaletta

Vuosi 2016 on ollut Mielensäpahoittajan vuosi. Joulusesonki on saattanut Mielensäpahoittaja-teosten myynnin yksistään tänä vuonna jo yli 100 000 lukijan käsiin.

Vuonna 2016 on julkaistu viisi uutta Mielensäpahoittajaa: Mielensäpahoittaja – Miehen työt -kirja, Mielensäpahoittajan keittiössä -reseptikirja, Mielensäpahoittajan hiihtokirja, Mielensäpahoittaja-seinäkalenteri 2017 sekä Mielensäpahoittajan joulukalenteri 2016.

Tuomas Kyrö arvioi: ”Suomalaiset tuntuvat löytävän itsestään yllättävän paljon yksin kotiin jääneen 80-vuotiaan miehen konservatiivisesta anarkismista.”

Mielensäpahoittaja on Suomen johtava kirjallinen ilmiö. Mielensäpahoittaja-teoksia on myyty ensijulkaisustaan 2010 lähtien yli 450 000 kappaletta painettuina teoksina, sähkökirjoina ja äänikirjoina, ja Mielensäpahoittaja-elokuvan kävi katsomassa yli puoli miljoonaa suomalaista. Näytelmiä on esitetty täysille saleille kymmenissä teattereissa ympäri Suomen.

Ensi vuonna mielensä voi pahoittaa Lahdessa järjestettävissä hiihdon MM-kisoissa, joissa Mielensäpahoittajalla on oma kisakatsomo metsän siimeksessä.