STOP THE PRESS!

Rap-artisti Brädi mukaan Lahden MM-kisojen esiintyjäkaartiin

Suosittu lahtelainen rap-artisti Brädi on uusin lisäys Lahden hiihdon MM-kisojen artistikattaukseen. Brädi esiintyy kisoissa Tähtien torstaina 2.3. ja keikka sisältyy muun viihdeohjelman tavoin normaalin MM-kisalipun hintaan.

Muun muassa kappaleillaan Kombo, Happee ja Lämpöö suomalaisille tutuksi tullut Brädi on yksi lahtelaisen yhteisöllisyyden ehdottomista keulakuvista. Kotiseuturakkaan räppärin Kotona-biisin musiikkivideolla vilisee monia lahtelaisia urheilijoita ja urheilupaikkoja, kuten mäkilegenda Janne Ahonen ja ikoninen Lahden betoni eli suurmäki.

Kovana urheilumiehenä tunnettu Brädi kertoo Salpausselän kisamontun tulleen tutuksi lapsesta asti ja sen tuovan edelleen mieleen paljon mukavia muistoja.

– Paljasjalkaisena lahtelaisena olen mielissäni, että meillä on kisat, jotka tuovat varmasti mukavaa kuhinaa kaupunkiin. On ilo päästä viihdyttämään kisavieraita, rap-artisti toteaa.

Brädin keikan myötä Tähtien torstaina 2.3. kisapaikalle kannattaa siis suunnata jo hyvissä ajoin ennen kisatapahtumien alkua. Suurhallin Festival Arenalla klo 13 alkavan ikärajattoman keikan jälkeen Suomen naiset käyvät ladulla maailmanmestaruustaistoon 4 x 5 km viestissä. Päivän päätteeksi nautitaan tunnelmasta myös montun puolella, kun mäessä ratkotaan mitalien kohtalot miesten suurmäen kisassa.

Brädi lupaa virittää yleisön kisatunnelmaan mukaansatempaavan setin merkeissä.

– On hienoa, että Lahti on ottanut hiphop-musiikin niin upeasti omakseen. Näytetään porukalla kisaturisteille, miten täällä Suomen rap-pääkaupungissa oikein bailataan!

Kisa-alueen Festival Arenaan rakentuu MM-kisojen ajaksi maailman suurin afterski, jonka muita tähtiä ovat mm. Antti Tuisku perjantaina 24.2. ja Jean S. perjantaina 3.3.