STOP THE PRESS!

Maailman merkillisimmät kummitustarinat ilmestyy viikolla 4

Mervi Koski
Maailman merkillisimmät kummitustarinat

Kautta aikojen jännitystä janoavat ovat sukeltaneet kummitusjuttujen syövereihin, ja kaikkialta löytyy ihmisiä, jotka ovat valmiita vannomaan nämä uskomattomat tarinat tosiksi. Mervi Koski on koonnut maailmalla liikkuvat tarinat yliluonnollisista tapahtumista ja henkien kohtaamisista kiehtovaksi kokoelmaksi kummitusjuttujen parhaita perinteitä kunnioittaen.

Perinteisesti aaveen on uskottu olevan kuolleen ihmisen sielu, joka on jäänyt syystä tai toisesta maan päälle kummittelemaan. Mutta aaveet eivät ole vain ihmisiä, vaan kyse voi olla myös eläimestä tai vaikkapa aavekulkuneuvosta. Tekniikan kehityskin on vaikuttanut aaveiden maailmaan. Tänä päivänä valvontakamerat tallentavat omituisia ilmiöitä, henkiolentoja on vangittu valokuviin ja jotkut jopa metsästävät aaveita erilaisten ilmavirtoja ja lämpötilaeroja mittaavien laitteiden avulla.

ISBN/EAN 978-952-312-454-7
Luokka 86.14
135 x 210 mm
Sidottu
256 s.
Ilmestyy viikolla 4/2017

Mervi Koski on Hämeenlinnan kaupunginkirjaston informaatikko, kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hän on julkaissut lasten ja nuorten kaunokirjallisuutta sekä tietokirjallisuutta aihealueena mm. kirjallisuus, kirjailijat sekä erilaiset taruolennot ja haltijat. Häneltä on myös ilmestynyt kolumneja ja artikkeleita eri kulttuurijulkaisuihin. Viimeksi häneltä on julkaistu teos Hirviökäsikirja.