STOP THE PRESS!

Zaida Bergrothin Miami -elokuvan ensimmäinen traileri julkaistu

Eräänä iltana toisistaan erillään kasvaneet sisarukset, show-tanssija Angela (Krista Kosonen) ja 19-vuotias pikkukaupungin tyttö Anna (Sonja Kuittinen), tapaavat toisensa uudelleen. Valovoimaisen Angelan elämä kimaltelee klubien ja yökerhojen lavoilla. Aikuisuuden kynnyksellä arkaileva Anna etsii vielä paikkaansa maailmassa. Anna ei voi vastustaa kiehtovaa isosiskoaan, vaan glitter, glamour ja isosiskon karisma vetävät häntä puoleensa.

Angela houkuttelee Annan mukaansa tanssikiertueelle hämärille lavoille ja neonvaloissa kylpeviin klubeihin. Vimmaisen ja säteilevän Angelan kanssa on hauskaa – mutta Anna ei tiedä, että Angela on suurissa vaikeuksissa.

Matkan on tarkoitus hyvittää menneet vuodet ja tuoda sisarukset viimein yhteen. Angelan menneisyys ei kuitenkaan päästä otteestaan, vaan yhteinen kiertue muuttuu pakomatkaksi ja selviytymistaisteluksi.

Sisarusten selviytymistarinaan kietoutuvan rikosdraaman Miamin ohjaaja on Zaida Bergroth. Sen ovat käsikirjoittaneet Bergroth ja Jan Forsström.

Teatterista, televisiosta ja valkokankaalta kaikkien tuntema, palkittu ja suosittu Krista Kosonen näyttelee vaaleaa show-tanssijaa Angelaa, jonka elämä kimaltelee klubien ja yökerhojen lavoilla. Toista pääosaa, vasta aikuistumassa olevaa Angelan arkaa pikkusiskoa Annaa, esittää Sonja Kuittinen, joka on entuudestaan tuttu muun muassa teatterilavoilta, Tripla-televisiosarjasta ja SOFA -rap duosta. Miamissa Kosonen nähdään toisenlaisena kuin koskaan aiemmin, ja Kuittinen näyttelee ensimmäisen roolinsa pitkässä elokuvassa.

Tarina pohjautuu ohjaaja Zaida Bergrothin alkuperäisideaan. Bergroth kertoo tanssishown maailmasta toisenlaista tarinaa, kuin mitä suomalaiset ovat lööpeistä lukeneet. Elokuvan tuottaa Miia Haavisto ja Helsinki-filmi sekä levittää ja markkinoi Nordisk Film. Miami saa ensi-iltansa syksyllä 2017.