STOP THE PRESS!

Maksa mitä haluat -viikonloppu Heurekassa!

Pian valmistuvan laajennuksen kunniaksi Heurekassa vietetään Maksa mitä haluat -viikonloppua 14.–15. tammikuuta. Viikonlopun aikana kävijät maksavat sisäänpääsystä tiedekeskukseen omantunnon mukaan. Tempauksella Heureka haluaa madaltaa kynnystä tulla oivallusten ääreen.

”Tutkimusten mukaan Heurekalla on yleisönsä mielestä hyvä hinta–laatu –suhde ja noin 2/3 suomalaisista onkin jo käynyt Heurekassa. Mutta todennäköisesti joku on jättänyt tulematta pääsylipun hinnan vuoksi. Tänä viikonloppuna hinta ei ole este”, toteaa Heurekan elämysjohtaja Mikko Myllykoski.

Viikonlopun aikana on viimeinen mahdollisuus päästä kokemaan koskettava ja ajatuksia herättävä ikääntymisestä kertova Dialogi ajassa -näyttely sekä vauhdikas talviurheilunäyttely Suksi Heurekaan! Näyttelyt ovat esillä sunnuntaihin 15.1. saakka.

Sen jälkeen Heureka on suljettuna 16.–27.1. Tuona aikana Heurekan uudet tilat viimeistellään yleisökäyttöä varten. Uudistunut ja laajentunut Heureka avataan la 28.1. kello 10. Samalla avautuu maailmankuulu Eläinten Body Worlds –näyttely.

Lue lisää uudistuvasta Heurekasta: http://www.heureka.fi/fi/heureka-laajenee-ja-uudistuu

Huom! Pääsylipun minimihinta viikonlopun aikana on 5 snt. Kampanja koskee vain normaaleja pääsylippuja, ei ennakkoon varattuja palveluja.