STOP THE PRESS!

Susanna Laine nähdään UIT:n kevätrevyyssä

Juontaja Susanna Laine nousee ensi keväänä Peacockin lavalle Uuden Iloisen Teatterin (UIT) Sata lasissa! -musiikki-ilottelussa.
Susanna Laine kuvailee pestiä UIT:n kevätrevyyssä unelmien täyttymykseksi.

– Olen haaveillut UIT:ssa esiintymisestä pikkutytöstä asti. Olen katsonut lähes jokaisen UIT:n revyyn ja osaan jopa osan vuorosanoista ulkoa, naurahtaa Laine.

UIT:n teatterinjohtaja Timo Kärkkäinen on äärimmäisen iloinen uudesta kiinnityksestä.

– Susanna on moniosaaja, joka on tehnyt vaikutuksen Suomen kansaan luontevuudellaan ja valoisuudellaan niin televisioruudussa kuin muillakin estradeilla. Susanna on UIT:lle todellinen täsmähankinta, Kärkkäinen kommentoi.

Toukokuussa ensi-iltansa saava Sata lasissa! -musiikki-ilottelu tarttuu ajankohtaisiin aiheisiin revyyn keinoin: tanssin, musiikin ja sketsien avulla. Musiikkiteatteriakin opiskellut Laine ei pelkää heittäytyä revyyteatterin lavalle.

– On hienoa olla superlahjakkuuksien keskellä kehittämässä itseään. Teatterin taika on yhdessä tekemisessä. Odotan jo nyt kevättä innolla, Laine kertoo.

Lavalle estradi- ja viihdetaiteen huiput

Laineen rinnalla lavalla nähdään joukko estradi- ja viihdetaiteen huippuja. Uusina ”uittilaisina” lavalle nousee tulevan kevään Putous-tähti, komediaa rakastava Mikko Penttilä sekä muun muassa Katri Helena -musikaalista tuttu Sanna Majuri.

Yleisöä naurattamassa ovat myös Paavo Kinnunen, Jussi Lampi, Mikael Saari ja Sari Siikander.

Ilottelun tahtilajin valitsee yllätyksellisistä lavaesiintymisistään tunnettu, Suomen kovin bilebändi Jean S. kapellimestarinaan Antti Paavilainen. 
Esityksen ohjaa Reija Wäre. 

Esityksen ensi-ilta on Linnanmäen Peacock-teatterissa ti 16.5.