STOP THE PRESS!

Naisia hermoromahduksen partaalla -musikaali Hämeenlinnan Teatterissa syksyllä 2017

Hämeenlinnan Teatteri julkaisee syksyllä 2017 ohjelmistoon tulevan suurmusikaalin.
Suomessa ensimmäistä kertaa nähdään Pedro Almodóvarin elokuvaan pohjautuva

Broadway-musikaali Naisia hermoromahduksen partaalla.

Suomen kantaesitys 14.9.2017

Jeffrey Lanen ja David Yazbekin musikaali Naisia hermoromahduksen partaalla perustuu espanjalaisen Pedro Almodovarin saman nimiseen, huippusuosittuun, elokuvaan vuodelta 1988. Musikaalin juoni noudattelee varsin uskollisesti elokuvan tapahtumakulkuja. Se on absurdi farssi intohimoisista ja aktiivisista naisista ja kevytmielisestä miehestä, joka ei voi olla rakastumatta jokaiseen vastaantulevaan naiseen.

Hyvin rakennettu Broadway-musikaali on mm. palkittu arvostetuilla Tony-palkinnoilla ja sitä on esitetty hyvällä menestyksellä mm. Lontoo West Endissä. Se on mahtava, elämäniloinen ja omalla tavallaan myös viisas tarina rakkaudesta, mustasukkaisuudesta ja särkyvistä sydämistä. Se näyttää hyvin tunnistettavalla ja hauskalla tavalla mihin kaikkeen hulluuteen rakkaus voi ihmisen ajaa ja kuinka ihanaa, mutta katoavaista rakkaus kuitenkin lopulta on.

Teksti Jeffrey Lane
sävellys ja sanoitus David Yazbek
suomennos Mikko Koivusalo
Ohjaus Maiju Sallas
Koreografi Jens Walentinsson
Kapellimestari Antti Paranko

Rooleissa
Sinikka Salminen, Lasse Sandberg, Katariina Kuisma-Syrjä, Matti Leino, Lotta Huitti, Liisa Peltonen, Birgitta Putkonen, Mikko Töyssy, Johanna Reilin, Maiju-Riina Huttunen, Petja Lähde, Aleksi Aromaa, Pekka Aitta-Aho, Kirsi-Kaisa Sinisalo

Lipun myynti siihen alkaa maanataina 16.1. klo 12.