STOP THE PRESS!

Tammi julkaisee Kokkisota-kirjan maaliskuussa

Kevään puhutuimman ruokaohjelman, Kokkisodan, taistosta tutut reseptit julkaistaan kirjana 7.3.

Ikoninen Kokkisota palaa ruutuun 19.1., ja maaliskuussa ohjelman reseptit ilmestyvät kirjana kotikokkien valmistettaviksi. MTV3:lla torstaisin klo 20 nähtävässä Kokkisota-ohjelmassa Sikke Sumarin emännöimään studioon saapuu vaihtuvia julkisuudesta tuttuja vieraita, jotka tuovat mukanaan raaka-aineet huippukokkien valmistettavaksi. Ruokahuuma voi jatkua kotikeittiöissä, kun yllätysraaka-aineista ammattilaisten hyppysissä valmistuvat reseptit julkaistaan Kokkisota-kirjana.

Kirjan reseptit ovat tehneet ohjelmasta tutut kokit Kari Aihinen, Pipsa Hurmerinta, Teemu Laurell, Antto Melasniemi,Serko Rantanen ja Tommi Tuominen. ”Kokkisota-kirja inspiroi myös kotikokkeja tarttumaan rohkeasti kauhan varteen ja valaa uskoa onnistumiseen. Arkikokkailussa ei yleensä ole varaa jännitykselle, joten on tärkeää, että resepteillä selviää, oli kauppakassiin tarttunut sitten haukea, hirveä tai nyhtökauraa”, sanoo ruokakirjailija, kokki Pipsa Hurmerinta.

Kevään mittaan ohjelman vieraina tullaan näkemään mm. Jarppi Leppälä ja HP Parviainen sekä Maria Veitola ja Jenni Pääskysaari. Annoskuvien ohella kirjauutuuteen tallennetaan myös lennokkaimmat ohjelmassa nähtävät hetket.