STOP THE PRESS!

Uutuuskirja kertoo maailmalla menestyneen breikkarin tarinan

Johannes ”Hatsolo” Hattunen on kansainvälisesti arvostetuimpia ja menestyneimpiä suomalaisia breakdancetanssijoita. Hatsolo – Elämä breikkarin silmin kertoo tarinan omien unelmien seuraamisesta ja sinnikkyydestä.

Kirja raottaa lukijalle oven treeneihin, takahuoneisiin ja kisoihin, joiden kautta Hatsolo on hankkinut kannuksensa katutanssijana. Se kertoo inspiroivan tarinan, joka alkaa vuosituhannen vaihteen Jyväskylästä jatkuen breakdancen parrasvaloihin ympäri maailmaa.

Valkoiseksi Gorillaksi tituleerattu Hatsolo valloitti ringit karismallaan sekä omaperäisellä tyylillään ja tanssista tuli ammatti, joka näytti myös varjopuolensa. Kirja on kertomus mahdottomana pidetyistä unelmista, joista tuli totta kovalla työllä, tinkimättömällä intohimolla ja ripauksella onnea. Kirja ei ole vain breikkarin henkilökuva, vaan aito ja inspiroiva tarina positiivisuudesta sekä peräänantamattomasta asenteesta.

Johannes Hattunen on helsinkiläinen tanssija, fysiikkavalmentaja ja yrittäjä, joka kulkee katutanssimaailmassa nimellä Bboy Hatsolo. Johannes on yksi tanssikoulu Saiffan perustajajäsenistä sekä Training for Warriors Helsinki -kuntosalin omistaja.

Hatsolo – Elämä breikkarin silmin
ISBN 978-952-6618-87-6
182 sivua + kuvaliite