STOP THE PRESS!

Merja Larivaaran ja Kari-Pekka Toivosen tähdittämät Rakastakaa-esitykset alkavat uudistuneessa Pikisalissa

Kuvassa vasemmalta Jenni Siuruainen, Kari-Pekka Toivonen, Merja Larivaara ja Antti Annola. Kuva Kaisa Tiri. –

Rakastakaa-esitys, jossa kuullaan Jacques Brelin lauluja rakkaudesta, kuolemasta ja elämäntaistelusta, saa ensi-iltansa Oulun kaupunginteatterin Pikisalissa lauantaina 28.1. Jokainen illan aikana kuultavista lauluista on oma, pieni tarinansa mm. yöstä, kaipauksesta, toivosta, epätoivosta, kännistä ja riemusta.

Rytmikkäitä, eloisia ja vangitsevia säveliä kuullaan uudistuneessa Pikisalissa, jonka katsomo on stailattu klubimaiseen tyyliin. Salin reunoilla on mm. pystypöytiä ja koko katsomo on anniskelualuetta. Cotton Club -tyylisestä noutobaarista on saatavissa normaali väliaikatarjoilu pikkupurtavineen, ja se on avoinna salissa olevienesitysten yhteydessä A-oikeuksin.

Rakastakaa! on Oulun ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä tuotettu esitys, jossa solisteina esiintyvät Merja Larivaara, Kari-Pekka Toivonen, Jenni Siuruainen (Oamk) ja Antti Annola (Oamk). Esityksissä on mukana myös 4-henkinen bändi: Pasi Hiltula, piano (Oamk), Jukka Nurmela, kontrabasso (Oamk), Anne-Mari Kanniainen, harmonikka ja Aarne Toivonen, lyömäsoittimet. Ohjaus Merja Larivaara. Lavastus Kalle Nurminen. Puvut Pasi Räbinä ja työryhmä. Valosuunnittelu Jukka Kyllönen. Äänisuunnittelu Jari Niemi.