STOP THE PRESS!

Sekoita oma tuoksu Max Perttulan johdolla Helsingin kaupunginmuseossa

Elannolla oli komea uusi rohdos- ja kemikaliomyymälä Porvoonkadulla vuonna 1933. Kuva: Helsingin kaupunginmuseo

Helsingin kaupunginmuseo järjestää helmikuussa ystävänpäivän alla parfymööri Max Perttulan luotsaamia hajuvesityöpajoja, joissa voi sekoittaa itselleen tai ystävälleen ikioman tuoksun.
Helsingin kaupunginmuseo, Aleksanterinkatu 16, tarjoaa ainutkertaisen tilaisuuden sukeltaa tuoksujen maailmaan yhdessä parfymööri Max Perttulan kanssa. Museo järjestää 10.2.2017 kolme hajuvesityöpajaa, joissa voi Perttulan luotsaamana sekoittaa oman tuoksun vaikka ystävänpäivälahjaksi. Luomisprosessiin kuuluu tietenkin myös tuoksun nimeäminen osuvalla tavalla. Parfyymien luomisen lomassa kuullaan mielenkiintoisia faktoja hajuvesien historiasta.

Hajuvesityöpajoissa on materiaalimaksu, 10 €, ja ne alkavat perjantaina 10.2. klo 16, 17 ja 18. Työpajoihin on sitova ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautua voi museon verkkosivujen, www.helsinginkaupunginmuseo.fi kautta 30.1. asti. Pajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Materiaalimaksu, 10 €, maksetaan kortilla tai käteisellä paikan päällä museossa.

Helsingin kaupunginmuseon neljännessä kerroksessa voi 9.4.2017 asti vierailla aistikokemus Hajussa, jossa on nuuhkittavana aina yksi Helsinkiin liittyvä haju kerrallaan. Hajut on suunniteltu helsinkiläisiltä kerättyjen hajumuistojen pohjalta, ja ne on muotoillut parfymööri Max Perttula. Helsingin kaupunginmuseoon on aina vapaa pääsy.