STOP THE PRESS!

WOW Finlandin kävijöille tarjolla pikamentorointia huippujohtajilta

Tampere-talossa 11. – 12.3. järjestettävillä WOW Finland -festivaaleilla tarjotaan kävijöille kahdenkeskisiä Speed Mentoring -keskusteluita, joissa on ainutlaatuinen mahdollisuus saada ratkaisuja ja suuntaviivoja mieltä askarruttaviin asioihin. Mentoreina on eri-ikäisiä ja -taustaisia naisia yritysjohtajista taiteilijoihin ja asiantuntijoihin.

Mentoroinnit ovat 15 minuutin pituisia sparrauskeskusteluja, ja Speed Mentoring -ohjelma on tarjolla kumpanakin festivaalipäivänä kello 12 – 14. Kukin Speed Mentoringiin osallistuva saa tunnin ajan mahdollisuuden jutella itse valitsemastaan asiasta eri mentoreiden kanssa. Pikamentorointeihin pääsee mukaan sataennakkoilmoittautujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, 50 kumpanakin festivaalipäivänä. Mentorointi sisältyy festivaalipassin hintaan.

– Speed Mentorointi on siihen osallistuvalle loistava tilaisuus vaihtaa ajatuksia ja saada ratkaisujensa tueksi kokemusperäistä viisautta, osaamista ja näkökulmia – ääneen lausuttua hiljaista tietoa, toteaa mentoroinnin fasilitaattorina toimiva Certified Progress Coach Pauliina Inervo.

Festivaalin mentoreiksi saapuu laaja joukko suomalaisia elinkeinoelämän, kulttuurin, politiikan ja kolmannen sektorin johtajia ja tiennäyttäjiä. Mukana ovat muun muassa Marttaliiton toiminnanjohtaja, malli ja yrittäjä Marianne Heikkilä, Tampere Filharmonian intendentti Helena Hiilivirta, Kämp Collection Hotelsin markkinointijohtaja Mirkku Kullberg, Koskikeskuksen kaupallinen johtaja Mari Laaksonen, sosiaalineuvos, kriisi- ja vapaaehtoistyöaktiivi ja Tampereen NNKY:n puheenjohtaja Leena Rauhala sekä kuvataiteilija ja renessanssinainen Marita Liulia.

– Jos johonkin uskon niin rohkeuteen ottaa vastaan uudet haasteet ja heittyä uuteen. Matkalla tulee onnistumisia ja yksinäisiä epäröinnin hetkiä. Juuri silloin on hyvä kohdata toisen, kokeneemman ja matkaa tehneen ajatuksia. Me emme ole yksin kaiken kanssa, Mirkku Kullberg kertoo.

Pikamentorointiin voi ilmoittautua mukaan WOW Finland -sivujen kautta http://wowfinland.fi/speed-mentoring/ 20.2.2017 alkaen.

WOW Finland

Women of the World Finland on kansainvälinen ja valtakunnallisesti toteutettava festivaalikokonaisuus, jonka päätapahtuma järjestetään Tampere-talossa 11.–12.3.2017. WOW-viikonloppu koostuu keskusteluista, työpajoista, esityksistä, komiikasta, tanssimisesta, teatterista ja elokuvasta. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä, kuulla ja kokea tarinoita tasa-arvon teemojen kanssa eläviltä ihmisiltä sekä tilaisuuden ottaa osaa keskusteluun, vaikuttaa ja tehdä yhdessä parempaa tulevaisuutta.

Festivaalin päiväpassit 26€/kpl ja iltakonserttiliput 26€/kpl. WOW Superpassi (pääsy kaikkiin festivaaliohjelmiin ja iltakonsertteihin) 83€. Lisätietoja http://wowfinland.fi/liput/. Lippuja myyvät Lippu.fi, Tampere-talon lipunmyynti, Aplodi -kulttuurimyymälä ja www.wowfinland.fi/liput.