STOP THE PRESS!

Taiteilijoita ja ajankohtaisia teemoja Tunne tekijät -tilaisuuksissa TTT-Klubilla

Tampereen Työväen Teatteri jatkaa suuren suosion saanutta Tunne tekijät –yleisötilaisuuksien sarjaa vuoden 2017 aikana. Kevätkaudella järjestetään kolme tilaisuutta teatterin ravintolanäyttämöllä TTT-Klubilla (Hallituskatu 19).

Tapahtumiin on vapaa pääsy ja ne alkavat klo 18. Paneelikeskustelijoina nähdään teatterin taitelijoita sekä iltojen aihepiirejä avaavia valovoimaisia asiantuntijoita. Juontajana ja keskustelun veturina on toimittaja Helena Itkonen.

Yleisö on tervetullut saapumaan TTT-Klubille ilman ennakkovarauksia tai lippuja. Jokaisessa illassa on varattu aikaa myös yleisön kysymyksille.
Sarja alkaa tiistaina 7. helmikuuta otsikolla Isät ja pojat näyttämöllä ja näyttämön takana. Juha Muje ja Samuli Muje sekä Jari Leppänen ja Jasper Leppänen kertovat, millä tavoin teatteri on vaikuttanut kaikkeen ja millaisia vaiheita isät ja pojat ovat käyneet läpi.

Maaliskuussa Tunne tekijät pureutuu aiheeseen Pakko olla seksikäs (7.3.) sekä Suomalaisuus (29.3.). Näiden iltojen keskustelijat julkistetaan lähempänä.