STOP THE PRESS!

Iskelmäparatiisin 15. juhlavuosi huipentuu suurtapahtumaan

Festivaalin artistikattaus kasvaa ja uusi Iskelmäparatiisi-laulukilpailu käynnistyy

* Iskelmäparatiisin 15. juhlavuoden festivaali 9.-10.6.2017 Ikaalisissa
* Mukana iskelmän ja popin supertähdet Antti Tuisku, Eppu Normaali, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, Yö, Ellinoora, Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit, Neljänsuora ja Taikakuu
* Uuden Iskelmäparatiisi-laulukilpailun karsinnat käynnistyvät tällä viikolla

Kesällä 15. juhlavuottaan viettävä Iskelmäparatiisi kasvaa ja komistuu. Suosittu, Kyrösjärven rannalla Ikaalisten Mainingin upeassa ympäristössä järjestettävä kesäfestari kokoaa yhteen Suomi-popin ja -iskelmän suosikkiartistit.

Lavalla nähdään kovassa vedossa oleva Eppu Normaali, vauhdikas live-esiintyjä Lauri Tähkä, Iskelmä-Finlandialla palkittuSuvi Teräsniska sekä uudella kokoonpanolla keikkaileva Yö. Nyt julkistettavat uudet artistit ovat Suomi-popín suurimpiin nimiin kuuluva Antti Tuisku, naisartistien terävimpään kärkeen ampaissut Ellinoora, kesäfestarien suosittu nostalgiabändi Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit, Iskelmä Gaalassa vuoden 2016 yhtyeenä palkittu Neljänsuora sekä jo yli 15 vuotta iskelmäkansaa viihdyttänyt Taikakuu.

”Lipunmyynti ja majoituskauppa ovat hyvässä vauhdissa. Odotamme kesän huikealla tavalla avaavaa festaria innoissamme. Tänä kesänä olemme panostamme tapahtumaan ennätysbudjetilla, ja vuoden päästä haluamme kasvaa vieläkin suuremmaksi. Uudistettu Iskelmäparatiisi-laulukilpailu on tuonut lisää mielenkiintoa tapahtumaa kohtaan, mistä olemme erittäin iloisia”, kertoo Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylän johtaja Titta-Liina Gustafsson.

Uuden Iskelmäparatiisi-laulukilpailun valtakunnalliset karsinnat alkavat tällä viikolla

Juhlavuoden kruunaa uusi Iskelmäparatiisi-laulukilpailu, johon odotetaan mukaan niin iskelmän kuin perinteisemmänkin tanssimusiikin laulajalupauksia sekä jo vakiintuneempia artisteja. Voittajalla on mahdollisuus levytys- ja keikkamyyntisopimukseen Magnum Liven kanssa.

Kilpailun johtajan Jukka Töylin mukaan nykyiskelmään painottuvalle kilpailulle on kysyntää. ”Suomessa on lahjakkaita laulajia, joita haluamme nostaa esiin. Missään muussa laulukilpailussa ei ole näin paljon liveyleisön edessä käytäviä esikarsintoja näin monella paikkakunnalla. Tavoitteemme on tehdä Iskelmäparatiisista Suomen suurin laulukilpailu ja näyttää siltä, että voimme siinä onnistua”, toteaa Jukka Töyli, joka käynnistää 20 paikkakuntaa sisältävän alkukarsintakiertueen tällä viikolla.

Alkukarsinnoista pääsee kunkin paikkakunnan paras suoraan semifinaaliin, ja kaksi semifinalistia valitaan yleisöäänestyksellä. Semifinaali järjestetään 20.5. Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä, ja siihen osallistuu 40 laulajaa. Finaali lauletaan Iskelmäparatiisi-festareilla lauantaina 10.6. Semifinaalin finaalikarsinta ja itse finaali lähetetään suorana verkossa.

Liput Iskelmäparatiisiin ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Iskelmäparatiisi 9.-10.6.2017, Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä, piha-alue

Liput:

Majoituspaketit: yhden yön yöpyminen (pe-la tai la-su) + yhden päivän lippu tapahtumaan alkaen 107 € – Paikkoja rajoitetusti!

Ennakkoliput: 1 pvä 49 €, 2 pvä 89 €
Ovelta: 1 pvä 55 €, 2 pvä 100 €

VIP-liput: 1 pvä 119 €, 2 pvä 199 €
VIP-liput sisältävät VIP-tilaisuuden tarjoiluineen sekä tapahtuma-alueella oman anniskelualueen baaritiskeineen ja palveluineen.

Lipunmyynti www.ticketmaster.fi/

Majoituspaketit www.iskelmaparatiisi.fi