STOP THE PRESS!

Legendaarinen yhdysvaltalaisyhtye Blondie julkaisee uuden levyn toukokuussa

Legendaarinen yhdysvaltalaisyhtye Blondie julkaisee uransa yhdennentoista albumin toukokuun viides päivä tänä vuonna.  John Congletonin  (St. Vincent, John Grant, War On Drugs, David Byrne) tuottama albumi on nimeltään Pollinator ja sen julkaisee BMG. Levyn ensimmäinen single on julkaistu tänään -kuuntele Fun-niminen kappale täältä: https://open.spotify.com/album/2VzBpJ3agRi4HoABu8D2vu

Pollinator sisältää yksitoista uutta kappaletta ja biisejä on bändin lisäksi ollut kirjoittamassa mielenkiintoinen joukko artisteja. Mukana ovat olleet mm. Johnny Marr (The Smiths) , Sia, Dev Hynes, Charli XCX, Dave Sitek (TV On The Radio), Nick Valensi (The Strokes)  ja  The Gregory Brothers.  Vuonna 2014 edellisen albuminsa julkaissut Blondie on äänittänyt uuden Pollinator-levynsä New Yorkissa maineikkaalla The Magic Shop –studiolla, jossa on tehty muun muassa David Bowien kaksi viimeistä albumia.   Pollinatorista tuli myös historian viimeinen The Magic Shop-studiolla äänitetty levy sillä studio lopetti toimintansa.

“Their material is part of us and we are part of them. It’s a celebration of recycling”, kommentoi Debbie Harry albumin kanssakirjoittajia, joiden esikuvana Blondie on ollut.

Blondie on jo julkaissut vuoden 2017 kiertuesuunnitelmiaan Australian ja Uuden-Seelannin osalta. Yhdysvaltojen, Kanadan ja Euroopan kiertuepäivät ilmoitetaan pian.

Pollinator biisilista:

1. Doom or Destiny
2. Long Time
3. Already Naked
4. Fun
5. My Monster
6. Best Day Ever
7. Gravity
8. When I Gave Up On You
9. Love Level
10. Too Much
11. Fragments

Blondie on:
Debbie Harry, Chris Stein, Clem Burke, Matt Katz-Bohen, Leigh Foxx ja Tommy Kessler.