STOP THE PRESS!

Bob Dylan julkaisee kolmen levyn teemapaketin

Kuuntele ”I Could Have Told You So” tästä

Bob Dylan julkaisee maaliskuun lopussa ”Triplicate” nimisen teema-levyn mikä sisältää kolme CD:tä ja 30 täysin uutta Dylan –tulkintaa amerikkalaisista klassikkosävelmistä. Jokainen ”Triplicate” –paketin levy on teemoitettu 10 kappaleeseen ja tuo esille hienosti Dylanin uniikin tyylin vokalistina ja sovittajana. Levyn tuottajana toimi Jack Frost ja on Dylanin uran 38. studioalbumijulkaisu, sitten 2016 julkaistun Fallen Angels –albumin.

”Triplicate” –albumia varten hän kokosi kiertuebändinsä Hollywoodin Capitol Studioille missä he valikoivat levylle tulevia kappaleita. Mukaan valikoitui kappaleita mm. säveltäjiltä Charles Strouse ja Lee Adams (“Once Upon A Time”), Harold Arlen ja Ted Koehler (“Stormy Weather”), Harold Hupfield (“As Time Goes By”) sekä Cy Coleman ja Carolyn Leigh (“The Best is Yet To Come”). Julkaisun kolme CD:tä on nimetty “‘Til The Sun Goes Down”, “Devil Dolls” ja “Comin’ Home Late”.

”Triplicate” julkaistaan samaan aikaan kolmen CD:n digipackina, kolmen LP:n vinyylipakettina sekä kolmen LP:n numeroituna deluxe vinyylipakettina. Samanaikaisesti levytys on saatavilla iTunesista.

Dylanin edelliset albumit, vuonna 2015 julkaistu ”Shadows In the Night” ja 2016 julkaistu ”Fallen Angels” on ylistetty olevan Dylanin uran parhaimpia. Molemmat levyt saivat Grammy –ehdokkuuden ja nousivat listaykköseksi ympäri maailmaa.