STOP THE PRESS!

Liukumäenlaskun epäviralliset SM-kisat Huimalassa ystävänpäivänä

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta reippailuhalli Huimalassa  (Kauppakeskus Ristikko, Helsinki) kisaillaan liukumäenlaskun epävirallisesta SM-tittelistä jo toista kertaa. Kisaan voi osallistua kuka tahansa ja kriteerinä kilpailussa on tyylikkäin tuuletus. Kisan tuomareina toimivat Suomen eturivin tubettajat Deata, Miklu sekä Siruaurora. Kisat lasketaan Suomen pisimmässä sisäliukumäessä Huimalassa.

Ystävänpäivänä Huimalassa voi myös tavata suosikkitubettajat Deatan, Miklun ja Siruauroran fanitapaamisissa. Tapahtuma alkaa Huimalassa kello 14 ja ensimmäiset kisalaskut käydään kello 16.30. Fanitapaamiset alkavat kello 17.00 ja jatkuvat tasatunnein aina kello 19.00 saakka. Liukumäenlaskun epävirallinen Suomen mestari kruunataan ennen iltakahdeksaa.

Huimalaan on ystävänpäivänä vapaa pääsy. Yläkerran kiipeilyaktiviteetteihin voi lunastaa kiipeilyrannekkeen 10 euron hintaan. Huimalaan mahtuu sisään 800 ihmistä, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa.

Voittajalle on luvassa kaiverrettu palkintopokaali, Huimalan kymmenen kerran sarjakortti sekä tietysti pulkka ulkona tapahtuvia laskuoperaatioita varten. Viime vuonna epävirallisen SM-tittelin nappasi helsinkiläiskaksikko Kaisla Kanerva ja Jenna Pitkänen.

Lisätietoa Huimalasta täältä.