STOP THE PRESS!

Suomen suurin kuvataidetapahtuma jälleen Helsingin Kaapelitehtaalla maaliskuussa

Suomen suurin kuvataidetapahtuma Taidemaalariliiton teosvälitys valloittaa jälleen Kaapelitehtaan maaliskuussa. Vuosittainen maalaustaiteen suurtapahtuma kokoaa Merikaapelihalliin yli 1500 taideteosta lähes kuudeltasadalta Taidemaalariliittoon kuuluvalta ammattitaiteilijalta.

Teosvälitys on ainutlaatuinen tilaisuus saada kokonaiskuva Suomen nykymaalaustaiteesta ja nähdä millaisia tekijöitä taidekentällä nyt on. Teosten tyylillinen kirjo on laaja ja toteutustavoiltaan ne edustavat useita maalaustaiteen tekniikoita. Teoksia on paljon myös monilta nuorilta vasta uransa alkuvaiheessa olevilta taiteilijoilta.

Tapahtumassa vierailee vuosittain lähes 20 000 kävijää. Katsojat ovat ottaneet teostarjonnan runsauden hyvin vastaan – suuresta määrästä löytää aina itseään koskettavia teoksia. Teosvälityksestä hankitut teokset saa heti mukaan ja osto on mahdollista myös korottomalla osamaksulla.

Kaapelitehtaalla järjestetään Teosvälityksen kanssa samaan aikaan Teollisuustaiteen Liitto Ornamon Teosmyynti. Teosmyynti kokoaa Kaapelitehtaan Puristamoon laajan kattauksen suomalaista taideteollista taidetta noin sadalta Ornamon jäsentaiteilijalta. Myös Teosmyynnistä hankitun teoksen saa heti mukaansa. Lisätietoja: www.ornamo.fi/fi/tapahtuma/teosmyyntinayttely/

Taidemaalariliiton teosvälitys 11.3.–19.3.2017
Kaapelitehdas, Merikaapelihalli
Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
www.painters.fi/teosvalitys

Avoinna: ma–pe 12–18, la–su 11–17. Vapaa pääsy.
Yleisöesittelyt lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 ja 14.