STOP THE PRESS!

Brother Firetribelta maaliskuussa albumi

Brother Firetribe juhlii 15-vuotista uraansa ja aktivoituu lähes kolmen vuoden tauon jälkeen. Yhtyeeltä julkaistaan tänään uusi single Indelible Heroes ja kiertueelle bändi lähtee maaliskuun lopussa. Lähes kolmen vuoden tauon syynä ovat kitaristi Emppu Vuorisen Nightwish-kiireet.

Fanien toiveisiin vastataan kun yhtyeen uusi albumi Sunbound julkaistaan 24.3.

Brother Firetribe on yhtä kuin Pekka Heino (laulu), Emppu Vuorinen (kitara), Jason Flinck (basso, Tomi Nikulainen (koskettimet) ja Hannes Pirilä (rummut). Bändi on tullut tutuksi melodisista, tarttuvista biiseistään ja hyvän mielen keikoistaan.

Solisti Pekka Heino kommentoi uutta singleä ja albumia näin: ”Indelible Heroes on tribuutti legendoille, joiden poismeno jättää saappaat tyhjiksi ikuisesti. Biisissä on positiivinen lataus, jolla enemmänkin iloitaan näiden ikonien saavutuksista sen sijaan, että surraan heidän kuolemaansa. Sunbound on Brother Firetribea parhaimmillaan, bändi on levystä innoissaan ja ylpeä. Vaikea odottaa, että päästään moikkaamaan jengiä maaliskuusta alkaen!”

Brother Firetribe vie rockin ilosanomaa kautta Suomen tänä keväänä seuraavasti:

Pe 24.3. Järvenpää, Blackpool
La 25.3. Lahti, Möysän musaklubi
Pe 31.3. Imatra, Osmo’s Cosmos Bar
La 8.4. Oulu, Hevimesta
To 13.4. Tampere, Pakkahuone
La 15.4. Vantaa, Tulisuudelma
Pe 21.4. Joensuu, Kerubi
La 22.4. Jyväskylä, Lutakko
Pe 28.4. Turku, Gong
La 29.4. Eura, Osmantupa
Pe 5.5. Helsinki, Tavastia
La 20.5. Radio Rockin risteily

Keikkalista päivittyy Brother Firetriben sosiaalisen median kanavissa. Kesällä Brother Firetribe kiertää festivaaleja ja tulevana syksynä yhtye suuntaa Eurooppaan. Vuosi 2017 on todellinen juhlavuosi Brother Firetribelle ja heidän faneilleen.

www.facebook.com/brotherfiretribeofficial
www.twitter.com/bft_finland