STOP THE PRESS!

Ritva Jalonen viettää 35-vuotistaiteilijajuhlaa 12.3.2017

Kuva: Harri Hinkka

Tampereen Teatterin pitkäaikainen näyttelijä Ritva Jalonen-Roine juhlii 35-vuotista näyttelijäuraansa sunnuntaina 12. maaliskuuta Sirkku Peltolan Tyttö ja varis -näytelmällä.

Ritva Jalonen opiskeli Tampereen yliopiston IV näyttelijäkurssilla vuosina 1977-81 ja sai heti valmistuttuaan kiinnityksen Tampereen Teatteriin. Monipuolisena ja lahjakkaana näyttelijänä Jalonen on vuosien varrella tehnyt kymmeniä rooleja ja hänet on nähty niin musikaalien, komedioiden kuin draamojenkin päärooleissa. Lisäksi hän on vieraillut mm. Helsingin kaupunginteatterissa, Tampereen Työväen Teatterissa ja Pyynikin kesäteatterissa sekä näytellyt useissa elokuvissa.

Tällä kaudella Jalonen on hurmannut yleisön ja kriitikot kolmessa upeassa näytelmässä: Juha Jokelan Patriarkassa (Virpi Harju), Sirkku Peltolan Tyttö ja varis -draamassa (Säde) sekä uusimpana Satu Rasilan Katoavassa maassa (Alzheimeriin sairastunut Helena). Syyskaudella Jalonen nähdään Cats-musikaalissa Grizabella-kissana, jonka bravuurinumero on koko musikaalin unohtumattomin laulu, Memory.

Sunnuntain 12.3. taiteilijajuhla alkaa klo 15.00 Tyttö ja varis -esityksellä Frenckell-näyttämöllä. Esityksen jälkeen onnittelut näyttämöllä. Onnitteluiden jälkeen siirrytään päänäyttämölle, jossa illallinen ja iltamat bändeineen, tansseineen ja taiteilijaystävien järjestämine ohjelmineen.

Liput: Kulttuurimyymälä Aplodi p. 010 346 2500
Teatterilipun hinta 36 €, illalliskortti 30 €