STOP THE PRESS!

Polar Bear Pitching rekisteröi yhden maailman erikoisimmista tavaramerkeistä

Oulussa vuosittain järjestettävä avantopitchauskilpailu Polar Bear Pitching on rekisteröinyt EU:ssa tavaramerkiksi tapahtumasarjan, jossa henkilö menee avantoon esittelemään yritysideansa sijoittajille.

Kyseessä on ainutlaatuinen tavaramerkin suojaus. Aiemmin on rekisteröity joitakin liikkuvia tavaramerkkejä (esim. liikkuvia logoja), mutta reaalimaailmassa tapahtuvaa ihmisen suorittamaa liikesarjaa osana itse palvelua ei ole todennäköisesti koskaan aiemmin suojattu tavaramerkillä.

”Polar Bear Pitchingissä haluamme rikkoa rajoja ja pyrkiä ajattelemaan asioista uudella tavalla. Tämä tavaramerkki on osoitus rohkeudesta, leikkisyydestä ja positiivisesta ainutlaatuisuudesta – juuri niistä arvoista joita me haluamme edustaa”, sanoo Polar Bear Pitching ry:n hallituksen jäsen, KTT ja brändiasiantuntija Minna Törmälä Oulun Yliopistosta.

“Polar Bear Pitching tunnetaan maailmanlaajuisesti juuri siitä, että pitchaus tapahtuu avannossa”, sanoo IPR-lakimies Jarmo Talvitie Polar Bear Pitchingiä edustaneesta Ipriq Oy:stä. “Siksi on oikein, että EU:n tavaramerkkivirasto on myöntänyt siihen yksinoikeuden. Polar Bear Pitching on rekisteröinnillään osoittanut, että myös hyvin epätavallisia erottautumiskeinoja voidaan suojata”.

Lisätietoa Polar Bear Pitchingin erikoisesta tavaramerkistä Ipriq:in verkkosivuilla www.reggster.com/polarbear.