STOP THE PRESS!

Tampereen elokuvajuhliin virittäydytään etukäteen 22.2. Finlaysonin alueella

Kansainvälisesti tunnettu lyhytelokuvafestivaali Tampereen elokuvajuhlat järjestetään jälleen 8.–12. maaliskuuta. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa festivaaliin pääsee virittäytymään etukäteen Pop up -tapahtumassa 22. helmikuuta Finlaysonin alueen kahvila Pala Cafessa. Pop up -tapahtuma antaa esimakua varsinaisista Tampereen elokuvajuhlista, ja siellä aloitetaan festivaalin lipunmyynti.

Tampereen elokuvajuhlien Pop up -tapahtumassa Siperia-aukiolla sijaitsevassa Pala Cafessa on tarjolla keskiviikkona 22.2. klo 12–15 maistiaisia elokuvajuhlien tarjonnasta. Fanien saatavilla on myös menneiden vuosien festivaalipaitoja kirppishintaan. Tapahtumassa on jaossa rajoitettu määrä vapaalippuja maaliskuun elokuvajuhlien koko perheen Minikino-näytöksiin. Lisäksi voi osallistua arvontaan, jossa palkintoina on esimerkiksi sarjalippuja elokuvajuhlille.

Pop up -tapahtuma käynnistää elokuvajuhlien lipunmyynnin. Tapahtuman jälkeen 23.2. alkaen lippuja on saatavilla festivaalin lipunmyynnistä Tullikamarilta (2. kerros) ja festivaalin aikana verkosta sekä esityspaikoilta.