STOP THE PRESS!

Suomalaisosaamista Billboardin listakärjessä

Yhdysvaltojen Billboardin albumilistaykköseksi on noussut Fifty Shades Darker –elokuvan soundtrack, jolta löytyy suomalaista kädenjälkeä. Mukana soundtrackilla on JP Cooperin esittämä Birthday, jonka on säveltänyt Teemu Brunila yhdessä JP Cooperin kanssa. Kappaleen miksasi helsinkiläisen Fried Musicin Arttu Peljo ja sen tuotti Teemu Brunila. Yhdysvaltojen lisäksi soundtrack on listaykkönen Suomessa ja Australiassa, ja sen odotetaan nousevan listojen kärkeen myös muualla.

Myös Ison-Britannian singlelistalta löytyy parhaillaan Brunilan ja JP Cooperin yhteistyön hedelmä, viime syksynä julkaistu September Song. JP Cooperin esittämä, Brunilan, JP Cooperin, John Humen ja Mr Hudsonin säveltämä sekä Brunilan tuottama single on ollut jo viisi viikkoa Ison-Britannian singlelistan kymmenen kärjessä. September Song on noussut isoksi radiohitiksi ympäri Euroopan ja streamannut tähän mennessä yli 66 miljonaa kertaa. Naapurimaassamme Ruotsissa single on saavuttanut jo platina-statuksen.

JP Cooper on yksi tämän hetken kuumimmista uusista brittiartisteista. Suuren yleisön tietoisuuteen hän nousi viime kesänä Jonas Bluen Perfect Strangers –singlen myötä, jolla Cooper oli feattaamassa. JP Cooper on tehnyt debyyttialbumiaan Suomessa Brunilan kanssa ja sitä on äänitetty Brunilan studiossa Turussa ja Fried Musicilla Punavuoressa. Karismaattinen JP Cooper nähdään tulevana kesänä myös Suomessa hänen noustessaan Qstockin lavalle 28.7.

www.facebook.com/jpcoopermusic
www.instagram.com/jpcoopermusic
www.twitter.com/jpcoopermusic