STOP THE PRESS!

TTT-Klubin jazz-illassa ruotsalainen Anders Jormin ja komediavierailuna Luolamiehen poika

Ruotsin johtaviin jazzmuusikoihin kuuluva Anders Jormin tekee maaliskuun alussa Suomen-kiertueen yhdessä Severi Pyysalon ja Markku Ounaskarin kanssa. Salojazzin ja Helsingin G Livelabin jälkeen kiertue huipentuu TTT-Klubin konserttiin lauantaina 4.3. klo 22.

Koko maailman jazzbasistien eliittiin lukeutuva Jormin on improvisoinnin professori Göteborgin musiikkikorkeakoulussa sekä Sibelius-Akatemian kunniatohtori. Pohjoismaisen soundin mestari on työskennellyt myös amerikkalaisten muusikoiden kanssa, esimerkkeinä Elvin Jones, Joe Henderson ja Lee Konitz. Trio-kokoonpano Pyysalon ja Ounaskarin kanssa on hitsautunut yhteen jo vuosien ajan.

Koomisen koskettava musiikillinen stand up -monologi Luolamiehen poika nähdään TTT-Klubilla niin ikään lauantaina 4.3. (klo 19). Luolamiehen poika on tarina isistä ja äideistä. Lasten saamisen vaikeudesta ja isän aivan liian isoista saappaista, jotka ”ovat tuon tuosta vielä väärissä jaloissa”.

Teatterin ja elokuvan moniottelija Panu Vauhkonen näyttelee Luolamiehen pojan kaikki roolit. Vauhkonen tunnetaan mm. TV2:n maalaiskomedioista, Ketonen ja Myllyrinne -showsta sekä lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista. Luolamiehen pojan ohjauksesta vastaavat Panu Vauhkonen ja Petrus Kähkönen.

Jorma Uotisen värikkäästä elämästä kertova draamakonsertti Ei huono saa viimeiset näytäntönsä TTT-Klubilla 3.3. ja 25.3. Maaliskuun aikana luvassa on lisäksi kiertue-esityksiä useissa kulttuurisaleissa ympäri Suomea.

TTT-Klubin esitykset tällä ja ensi viikolla
24.2. klo 19 Stand up: Riku Suokas, Jussi Simola
24.2. klo 21 Yle Perjantai, suora TV-lähetys TTT-Klubilta
25.2. klo 19 Luolamies (loppuunmyyty)
3.3. klo 19 Ei huono – Porista Pariisiin
3.3. klo 21 Yle Perjantai, suora TV-lähetys TTT-Klubilta
4.3. klo 19 Luolamiehen poika
4.3. klo 22 Jazz: Anders Jormin – Severi Pyysalo – Markku Ounaskari