STOP THE PRESS!

Iskelmätähti Anne Mattila huutokauppaa taideteoksensa lasten syöpäosaston hyväksi

Tampere-talossa järjestetään maanantaina 3.4. Sylissä-hyväntekeväisyyskonsertti Taysin syöpälasten hyväksi. Keräystiliä kartutetaan huutokauppaamalla laulaja Anne Mattilan maalaama taideteos. Huutokauppa käynnistyy torstaina 23.2. ja Mattila ottaa tarjouksia vastaan henkilökohtaisesti. Tampere-talon konsertissa esiintyy iso joukko Suomen eturivin artisteja, kuten Anna Eriksson, Janna Hurmerinta, Pete Parkkonen ja Arttu Viskari. Konsertin lipunmyynti käy vilkkaana.

Anne Mattila on iskelmäkansan suosikki, mutta harva tuntee hänen toisen intohimonsa ja ammattinsa taidemaalarina. Mattila on maalannut tauluja jo 19 vuoden ajan. Niitä on ollut esillä lukuisissa näyttelyissä ympäri Suomen.

Mattila osallistuu Tampere-talon hyväntekeväisyystempaukseen antamalla huutokaupattavaksi öljyvärityönsä Hiljaisuus ja lahjoittaa taulusta saatavan summan lyhentämättömänä konsertin keräystilille. Mattila avaa huutokaupan torstaina 23.2. Tarjouksen voi lähettää sähköpostilla an-ne-sis-ko@live.fi tai lähettämällä viestin Annen taidekahvilan Facebook-sivulle www.facebook.com/www.annentaidekahvila.fi. Mattila vastaa huutokaupan järjestämisestä itse ja tiedottaa sen etenemisestä Facebook-sivulla. Tarjouksia otetaan vastaan aina konsertin alkuun asti.

Nimekkäät esiintyjät ja juontajat

Tampere-talon konsertissa esiintyvät Anna Eriksson, Maarit ja Sami Hurmerinta, Janna Hurmerinta, Petra, Jonne Aaron, Pete Parkkonen, Heikki Hela & Heikki Silvennoinen, Arttu Wiskari, stand up -mestari Riku Suokas ja drag show -taiteilija Jukka K. Juontajina ovat Sami Hintsanen, Minka Kuustonen, Jenni Ahola, Heidi Sohlberg, Jutta Gustafsberg, Kaisa Hela, Satu Kotonen ja Paulina Ahokas. Illan kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi.

Konsertin tuotto menee Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin hyväksi ja käytetään erityisesti syöpää sairastavien lasten ja heidän vanhempiensa viihtyvyyden lisäämiseen sairaalassaolon aikana. Keräyksellä hankitaan lapsille leluja, pelejä ja kalusteita sekä kustannetaan osastolle lastenkulttuuria. Keräys tukee myös perheiden yhdessäoloa toimivammilla tilaratkaisuilla ja mahdollistaa vanhempien yöpymisen osastolla. Samalla halutaan huolehtia vaativaa työtä tekevän henkilökunnan jaksamisesta.

Konsertin järjestävät Tampere-talo ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry. Konsertin yhteistyökumppanit ovat Tuotantoyhtiö Legenda, Akun Tehdas, Live Nation Oy, Aamulehti, Syli ry, Salibandy Club Classic, Lippu.fi, Radio Classic, Markkinointiosakeyhtiö i2, Lavem by Muotitalo Tyynelä, Tappara, Ilves ja Ravintola.fi.

Ma 3.4.2017 klo 19 Iso sali
www.tampere-talo.fi/sylissa
Liput 29,50 €, Tampere-talon lipunmyynti, Lippu.fi ja Aplodi-myymälä