STOP THE PRESS!

LEGO-harrastajien luomuksia Vapriikkiin

Vapriikissa avautuu 26.2. pienoisnäyttely Palikat pinoon, joka esittelee LEGO-harrastajien luomuksia. Näyttely on esillä Nukkekekkerit-näyttelyn yhteydessä kolmannessa kerroksessa 13.4. saakka.

LEGO-palikat pysyvät vuosikymmenestä toiseen lasten suosikkilelujen joukossa. Palikoilla rakentelu ei ole vain lasten hupia. Kiehtovassa LEGO-maailmassa on tilaa kaikenikäisille leikkijöille ja rakentajille. Harrastus vie helposti mukanaan, koska palikoista voi loihtia melkein mitä vain.

Vapriikin näyttely on tuotettu yhteistyössä Palikkatakomo ry:n kanssa, joka on Suomen LEGO-harrastajien yhdistys. Palikkatakomon kautta harrastajat voivat kommunikoida muiden rakentajien kanssa ja osallistua LEGO-aiheisiin näyttelyihin ja kilpailuihin.

Palikkatakomon näkyvintä toimintaa ovat erilaiset LEGO-näyttelyt. Yhdistyksen vetonaula on usean harrastajan voimin toteutetut yhteisteokset.

Vapriikin näyttelyssä on esillä runsas valikoima erilaisia LEGO-rakennelmia talojen pienoismalleista fantasiamaailman sankareihin.

Museokeskus Vapriikki