STOP THE PRESS!

Pakko olla seksikäs -keskustelutilaisuus aikuistumisesta, seksuaalisuudesta ja mediasta 7.3. TTT-Klubilla

Tampereen Työväen Teatterin keskustelusarja Tunne tekijät jatkuu 7. maaliskuuta teemalla Pakko olla seksikäs. Keskustelijoina ovat mediatutkija Veijo Hietala, nuorisolääkäri Miila Halonen, näyttelijä Inna Tähkänen ja Tyttöjen Talon johtaja Pirita Setälä. Keskustelun vetää toimittaja Helena Itkonen. Tilaisuus alkaa TTT-Klubilla klo 18 ja sinne on vapaa pääsy.

Keskustelun teemoja ovat mm. aikuistuminen, seksuaalisuus, media ja nuorten paineet. Innoittajana toimii Tampereen Työväen Teatterin sekä TAMKin ja Tampereen konservatorion yhteistyönä syntynyt musikaaliproduktio Spring Awakening (ensi-ilta 24.2.). Millaisia kipupisteitä nuorten maailmassa nousee esiin, ja onko mikään muuttunut sitten vuoden 1891, jolloin alkuperäisteos Frühlings Erwachen kiellettiin?
Filosofian tohtori Veijo Hietala työskentelee mediatutkijana Turun yliopistossa. Hän on tutkinut mm. kuvallisen kulttuurin vaikutusta ulkonäköön ja seksuaalikäyttäytymiseen sekä viime aikoina myös kulttuurin tunteellistumista sekä ”piilopedofiliaa”.

Miila Halonen on Väestöliiton ja Demi-lehden nuorisolääkäri sekä kolumnisti ja bloggari. Halosen intohimo on nuoria osallistavan seksuaalikasvatuksen kehittäminen ja nuorten seksuaalioikeuksien edistäminen.

Inna Tähkänen on 3. vuoden musiikkiteatteriopiskelija TAMKissa. Tällä hetkellä hän tekee Wendla Bergmannin roolin Tampereen Työväen Teatterin Spring Awakening -musikaalissa. Teos käsittelee nuorten seksuaalisuuteen liittyviä aiheita.

Pirita Setälä toimii yksikönjohtajana ja ohjaajana Tampereen Tyttöjen Talolla Setlementti Tampere ry:llä. Työssään Setälä tukee nuorta kuuntelemaan itseään, löytämään omannäköisensä identiteetin ja olemaan rohkeasti sellainen kuin on.