STOP THE PRESS!

Pain (SWE), Steve ’n’ Seagulls, Vesala ja muut uljaat Jurassic Rockin esiintyjät paljastettiin

Tänä vuonna jo 11. kerran Mikkelissä järjestettävä Jurassic Rock tarjoilee elokuun alussa kävijöilleen tapahtuman historian kattavimman esiintyjäkaartin. Jo aikaisemmin ilmoitetut Bad Religion (USA), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus (Jyväskylä) ja Haloo Helsinki! Saavat seurakseen Kenkäveroniemen ainutlaatuiseen festivaalimijööseen 16 muuta kovaa esiintyjää koti- ja ulkomailta:

4.–5.8. juhlittavan tapahtuman artisteihin lukeutuvat nyt myös Michael Monroe, SANNI, Disco Ensemble, Vesala, J. Karjalainen, Steve ’n’ Seagulls, CMX, Apulanta, JVG, Kaija Koo sekä Roope Salminen & Koirat. Viikonlopun raskaamman kattauksen täydentävät ruotsalainen Pain, Mokoma, Viikate, Brother Firetribe ja vastikään albumilistan kärkeen suoraan singahtanut Battle Beast.

Jurassic Rockin tapahtuma-alueen kehittämiseen on kiinnitetty tänä vuonna jälleen erityistä huomiota, ja hauskana anekdoottina voi kertoa, että myös esimerkiksi Verohallinto on jalkautumassa Jurassic Rockiin Verokampus-kampanjansa (www.verokampus.fi tiimoilta. Festivaali on mukana myös Yhdessä Enemmän -hankkeessa, joka on alueellinen talkoolaisuuteen ja talkolaisten yhdessä tekemiseen kannustava hanke. Mikkelin alueen aktivoimisen lipunkantajina Jurassic Rockilla on niin ikään oma kummijääkiekkoilijansa Juniori-Jukureissa.

Myös leirintäalueella tapahtuu jälleen – viime kesänä hitiksi noussut Bailuteltta on pystyssä tänäkin vuonna täydessä bilevalmiudessa, ja luvassa on myös leirintäalueen erikoisohjelmaa, joka paljastetaan tuonnempana.

Jurassic Rockin päiväkohtaiset esiintyjät ovat:
Perjantai 4.8.: Haloo Helsinki!, Pain (SWE), Michael Monroe, SANNI, Disco Ensemble, Vesala, J. Karjalainen, Battle Beast
Lauantai 5.8:. Bad Religion (USA), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Steve ’n’ Seagulls, CMX, Mokoma, Viikate, Apulanta, Brother Firetribe, JVG, Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat

Tapahtuman ennakkoliput ja VIP-paketit ovat nyt myynnissä tapahtuman kotisivuilla, Tiketissä ja Lippupisteessä:
www.jurassicrock.fi/liput (Myös festivaalin leirintäliput tästä osoitteesta)
https://www.tiketti.fi/Jurassic-Rock-2017-Kenkaveronniemi-Mikkeli-lippuja/43645
http://www.lippu.fi/jurassic-rock-lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&kuid=469161

2 päivää PE-LA 79 euroa
Perjantai / lauantai 54 euroa

2 päivää VIP 165 euroa
Perjantai VIP / Lauantai VIP 99 euroa

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksut.
VIP-pakettiin kuuluu itse tapahtumalipun lisäksi VIP-asiakkaiden palveluihin oikeuttava passi, buffet-ruokailu upeassa Kenkäveron Pappilaravintolassa sekä pääsy tapahtumakentällä omalle VIP-alueelle, josta löytyvät vain VIP-asiakkaille tarkoitetut omat ravintolapalvelut sekä wc-tilat.

www.jurassicrock.fi