STOP THE PRESS!

Uuden Boycott-videon tähtinä loistavat Juha Veijonen, Eeva Litmanen ja Arto Sirkiä

Toivon vahvat teemat kantavat tänään julkaistua Still I Rise -paluusingleä

Ilta-Sanomien sivuilla tänään ensi-illassa olevasta Boycott-yhtyeen paluusinglestä tehty musiikkivideo Still I Rise kokoaa yhteen suomalaista taiteilijaosaamista niin musiikin kuin valkokankaan saralta: Tommi Läntisen luotsaama Boycott nähdään Miika Hakalan ohjaamassa videossa soittohommissa, näyttelijäsuorituksista huolehtivat maan ykköskaartiin lukeutuvat Juha Veijonen, Eeva Litmanen sekä Arto Sirkiä.

Tommi Läntinen muistelee koleaa kuvauspäivää hymy huulillaan, onhan kyseessä samalla Boycottin paluun ajan ensimmäinen musiikkivideo.

”Kun musavideota tehdään hartiapankilla superpienellä budjetilla, niin sitä joutuu kuvauspäivän aikana moniin rooleihin. Minä olin autonkuljettaja, muonittaja, automies, äänentoistovastaava, avustajien isäntä ja kahvintuoja, autokuski, lämpimämpien sukkien ja jalkineiden syöksyvaihtaja, leppoisa seuramies, motivaattori, hyvän mielen suurvisiiri, kovaääninen bändipuoskari, ihan mahtavasti meikattu rock-kukko ja mitä niitä nyt oli… Ai niin, esiinnyin myös videossa laulajana, vesirännän kastelemana starana ja tiellä heiluvana ja edestakaisin kävelevänä hahmona, joka yritti saada huulet osumaan jetsulleen tekstiin ja biittiin!”, Läntinen naurahtaa ja suitsuttaa ohjaaja Miika Hakalan sekä koko työryhmän panosta päivän aikana.

Espoon Kilossa kuvattu video aiheutti kuvauspaikalla uteliaita ulkopuolisten katseita kuvausautojen ajaessa ympyrää ja samalla äijälauman patsastellessa tienposkessa rummuin, koskettimien ja kitaroin varusteltuina.

”Ja suut loksahtivat auki nilkkoihin asti, kun upea skottiasuinen säkkipillisti täydensi kuvaa! Kiitos Jani Lassila ja Helsinki Pipe and Drums”, Tommi jatkaa ja kertoo, miten kuvausten jälkeen ensimmäinen homma oli kaataa sadevedet pois mikseristä ja herätellä vettynyt masiina henkiin hiustenkuivaajalla.

”Ja se toimii! Tällaista tämä glamour on, ja mitään en vaihtaisi pois.”

Katso Still I Rise -video nyt täältä: http://www.is.fi/musiikki/art-2000005111559.html

Kuuntele Still I Rise Spotifystä: https://open.spotify.com/album/4yxDmR8ctG21hZJLyIoDib

Kokopitkä studioalbumi on luvassa syksyllä 2017.
www.facebook.com/boycottbandofficial