STOP THE PRESS!

Inside Makwan Amirkhani – uusi dokumenttisarja Viaplayhin

Ainutlaatuinen dokumenttisarja yhdestä Suomen tämän hetken puhutuimmasta urheilijasta näkee päivänvalon ensi viikolla. Ohjelmasarjassa seurataan lähietäisyydeltä höyhensarjassa ottelevan Amirkhanin monipuolista harjoittelua, eristäytynyttä arkea ja ajatusmaailmaa niin Dublinissa, Lahdessa kuin Turussa, aina Lontoon otteluhuipennukseen asti.  Kolmiosainen ”Inside Makwan Amirkhani” on ensimmäinen kotimainen Viaplay Original -sarja. Ensimmäinen osa on katsottavissa Viaplayssa tiistaina 14.3.

Viaplayn uusi kolmiosainen dokumenttisarja Inside Makwan Amirkhani vie katsojat seuraamaan vapaaottelijan elämää ja UFC –tähden valmistautumista Lontoossa 18.3. käytävään seuraavaan otteluun britti Arnold Allenia vastaan. Viaplay seuraa tiiviisti kolme voittoa UFC:ssä ottaneen Amirkhanin arkea sekä harjoitusleirillä Irlannissa, että kotona Suomessa, aina Lontooseen asti. Nykyään Turussa asuva Amirkhani on hakenut sparrausapua ja valmennustietoutta maineikkaalta Straigh Blast Gymiltä, joka on muun muassa UFC:n supertähden Conor McGregorin kotisali.

”Ei se ottelu vaan se matka. Itse ottelu on niin pieni osuus loppujen lopuksi siihen nähden mitä se matka sisältää. Paljon iloa, surua, yksinäisyyttä, naurua, huumoria. Jos katsot dokumentin, sun on pakko katsoa myös matsi!”, tiivistää Amirkhani dokumentin sisällön.

”Urheiludokumentit kuten Hard Knocks (NFL), Leijonat Inside (World Cup) ja Road to Winter Classics (NHL) ovat olleet todella suosittuja Viaplayn käyttäjien keskuudessa. Kysyntä tasokkaille urheiludokumenteille on kova. Olemmekin erittäin innoissamme tuodessamme palveluumme ensimmäisen suomalaisen Viaplay Original -sarjan. Varsinkin, kun kohteena on Suomessa suurta suosiota nauttiva, ja henkilönä erittäin kiinnostava UFC-tähti Makwan Amirkhani. Ohjelmasarjan Viaplaylle toteutti huippu-urheilun hyvin tunteva tuotantoyhtiö Matheus Oy, jonka tuotantoa oli myös Leijonat-Inside ”, sanoo Viaplayn toimitusjohtaja Jonas Karlén.
Ensi-illat Viaplayssa:

1. jakso tiistaina 14.3.
2. jakso torstaina 16.3.
3. jakso lauantaina 18.3.

Sarja tulee katsottaviin myös Viasatin urheilukanaville.