STOP THE PRESS!

Turku Bandstand 2017 -bändikilpailun finaali kajahtaa lauantaina Logomossa

Turun kaupungin nuorisopalveluiden 21. Turku Bandstand -bändikilpailun jännittävä ja kovatasoinen finaalitaistelu käydään Logomossa tulevana lauantaina. Tapahtuma on maksuton ja ensi kertaa ikärajaton.

Lauantaina 18. maaliskuuta kello 20 alkaen Logomon Logi 1–2 -salissa kisataan Turku Bandstand 2017 -kilpailun finaali kuuden yhtyeen välillä. Tuttuun tapaan lavalle nousee hyvin erityylisiä bändejä.

– Raskaampaa musiikkia on silti jälleen muuta enemmän. Tosin finaalissa kisaavat metalliyhtyeet Naslow, Sacred Dimension ja Ghostwood Lights ovat keskenään tyystin erilaisia, kuvailee toiminannjohtaja Tomi Arvas nuorisopalveluista.

Finaaliin tiensä selvittäneistä muista yhtyeistä T4nkk1:D eli ”Tankki” vetää suomeksi laulettua rokkia, uusimusta taas on trio, jossa on räppiä, kitaraa ja mukana dj, The Henchmen’s Alliance puolestaan soittaa hard rockia.

Finaalin tuomareina toimivat myös Turku Rock Academyssa monenlaisia bändiklinikoita ja bändien sparrausta vetävät pitkän linjan huippuammattilaiset, tuottaja Riku Mattila, muusikko Mikko von Hertzen ja kitaristi Douglas Blair.
– Näiden lisäksi yleisö on neljäs tuomariääni, kertoo Arvas.

Arvas: Jokaisella
mahdollisuus voittoon

Turku Bandstandin 10 alkuerää ja 5 välierää soitettiin Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa tammikuun lopusta maaliskuun alkuun. Finaali on siis tapahtuman 16. ilta.

– Finaalista on tulossa erittäin kovatasoinen ja samalla hieno näyte paikallisesta bändiosaamisesta. Jokaisella yhtyeellä on mielestäni mahdollisuus voittoon, Arvas kiittelee.

Finaalissa on kisan historian aikana ensimmäistä kertaa myös alaikäisillä mahdollisuus tulla nauttimaan tapahtuman tunnelmasta, sillä Logomoon on saatu rajattu anniskelualue täysi-ikäisille ja oma alueensa nuoremmille.

Lauantaina 18. maaliskuuta Turku Bandstand 2017 -finaali Logomon Logi 1–2 -salissa. Ovet aukeavat klo 20 ja voittaja on selvillä klo 01:een mennessä. Finaali on maksuton!

Finaalissa kisaavat yhtyeet ja kotipaikat:

  • T4nkk1:D (Turku)
  • Naslow (Turku)
  • Sacred Dimension (Turku / Hanko)
  • uusimusta (Turku)
  • Ghostwood Lights (Lieto)
  • The Henchmen’s Alliance (Turku)