STOP THE PRESS!

Kallion kirjasto järjestää monipuolista ohjelmaa senioreille

Arjen nettitaidot * Liikunta * Terveys

Kallion kirjasto yhteistyökumppaneineen järjestää monipuolisen iltapäivän senioreille. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa. Kahvitarjoilu!

Ohjelma pe 7.4.2017:

klo 13: Enter ry – Helpota arkeasi netin avulla. Netin kautta avautuu mahdollisuus esimerkiksi omien asioiden hoitamiseen kotoa käsin, tiedonhakuun, kaupankäyntiin, viihteeseen sekä sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen. Tule tietoiskuun kuulemaan käytännönläheinen vinkkikattaus erilaisista netin palveluista!

Kahvitauko

klo 15: Helsingin kaupungin liikuntaviraston senioriliikuntapalveluiden esittely, liikuntatuokioita.

Koko tapahtuman ajan:

Seniori-Vamos esittelee toimintaansa. Seniori-Vamos on Helsingin Diakonissalaitoksen etsivän vanhustyön kehittämishanke. Tuemme vanhusten mielekästä ja ihmisarvoista kotona asumista. Toiminta on vanhukselle vapaaehtoista ja maksutonta. Hankkeessa on syntynyt etsivän ja yhteisöllisen seniorityön malli.

Kallion terveysaseman hoitajat tekevät verenpaineen mittauksia ja esittelevät kaupungin sähköisiä terveydenhoitopalveluita.

Lue lisää:

– Enter ry: https://www.entersenior.fi/
– Liikuntavirasto: http://www.hel.fi/www/Helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntakurssit/seniorit/
– Seniori-Vamos: https://www.hdl.fi/fi/seniori-vamos
– Kallion terveysasema: http://www.hel.fi/www/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/terveysasemat/terveysasemien-yhteystiedot/kallion-terveysasema

Kallion kirjaston Kupolisalissa perjantaina 7.4.2017 klo 13 – 16.

•    Ilmainen sisäänpääsy

***
Kallion kirjasto
Viides linja 11
00530 Helsinki

09 310 850 53

http://facebook.com/kirjastokallio

Tapahtuman internetsivut: http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kallion_kirjasto/Tapahtumat/Senioriiltapaiva_Kalliossa(129281)

Facebookin tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/388524794856320/