STOP THE PRESS!

Shakespearen Myrsky-näytelmä nähdään Royal Shakespeare Companyn tulkintana Suomen elokuvateattereissa kuudella paikkakunnalla

Simon Russell Beale palaa 20 vuoden jälkeen Royal Shakespeare Companyn lavalle näyttelemään herttua Prosperoa Myrsky-näytelmän uraauurtavassa tuotannossa, jonka on ohjannut RSC:n taiteellinen johtaja Gregory Doran. Ainutlaatuisessa näytelmässä nähdään tämän päivän edistyneintä tekniikkaa, joka on rohkeasti yhdistetty ja editoitu Shakespearen näytelmään, joka nähdään Suomessa ma 27.3. kuudella paikkakunnalla. Lopputulemana on unohtumaton teatterikokemus.

Myrsky: Mies odottaa kaukaisella saarella. Hänet on jätetty eristyksiin saarelle ja hänen voimansa, asemansa sekä vaurautensa on ryövätty. Mutta kyseessä ei ole tavallinen mies tai tavallinen saari. Prospero pystyy harjoittamaan magiikkaa, ja hänellä on kyky hallita luontoa. Purjelaivan ilmestyessä horisonttiin, hän käyttää voimansa laivaan, jonka matkustajina ovat hänelle vääryyttä tehneet miehet. Tästä syntyy valtava, taianomainen myrsky, joka tuhoaa laivan ja huuhtoo haaksirikkoutuneet rannikolle. Herättyään he huomaavat olevansa uskomattomalla saarella, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää.

Ensiesitys on maanantaina 27.3. kuudella 20 paikkakunnalla. Lipunmyynti käynnissä teattereista ja niiden verkkokaupoista.
Esityspaikkakuntina Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere ja Turku.