STOP THE PRESS!

Helsingin suurin tyynysota käydään Teurastamolla lauantaina 1. huhtikuuta kello 15

Helsingin suurin tyynysota

Kuva: Tuomas Hakkarainen

Vuonna 2008 New Yorkissa alkunsa saanut maailman ensimmäinen kansainvälinen Flash Mob -tempaus juhlii julkisen tilan käyttöönottoa ja spontaania hassuttelua. Nyt jo yli sadassa kaupungissa samaan aikaan vietettävä kansainvälinen tyynysotapäivä rantautui Helsinkiin viime vuonna. Tuhansia kiinnostuneita kerännyttä tapahtumaa vietetään tuttuun tapaan Teurastamon pihamaalla.
Tapahtumassa on mukana myös Familon maaliskuun Vaihtoväli-kierrätyskampanjallaan, joka huipentuu Teurastamolla järjestettävään tyynysotaan. Tyynysotaan osallistujien toivotaan muutenkin kierrättävän vanhoja petivaatteitaan ja porkkanana on mahdollisuus ostaa paikan päältä tilalle uudet ja raikkaat tyynyt ja peitot –mikä olisikaan parempi tapa käyttää vanha tyyny kuin osallistua Helsingin suurimpaan tyynysotaan!

On siis taas aika kaivaa esiin paras pyjama ja suunnata tyyny kainalossa Teurastamolle lauantaina 1. huhtikuuta!  Tyynysodan säännöt ovat helpot: tule hienoimmissa pyjamissasi, tuo mukanasi mahdollisimman pehmeä tyyny ja odota tyynysotaohjeita tapahtumajärjestäjältä klo 15!

Päivän aikana Teurastamon pihan ravintolat ovat avoinna ja tarjoilevat tyynysotalaisille virvokkeita ja maukasta ruokaa. Lisäksi lauantaina ja sunnuntaina vietetään myös Perho Liiketalousopiston kevätmyyjäisiä. Tule siis paikalle hyvissä ajoin ja jää vaikka koko illaksi uusien pyjamapukuisten ystäviesi kanssa.

Tapahtuman järjestää Inside Job Agency ja Keep on Moving yhteistyössä Familonin ja Teurastamon kanssa.