STOP THE PRESS!

Eläimellistä menoa! -teemailta jatkaa aikuisten iltatapahtumien sarjaa Heurekassa

Eläimellistä menoa! -tapahtuma

Eläimellistä menoa! -tapahtuma on saanut inspiraationsa Heurekassa esillä olevasta Eläinten Body Worlds -näyttelystä. Kuva: Anniina Nissinen/Heureka

Heurekassa järjestetään lauantai-iltana 8. huhtikuuta H18: Eläimellistä menoa! -tapahtuma aikuisille.

Tiesitkö, että ulkonäkö on vaikuttanut jo dinosaurusten ajalla parinvalintaan, ja että ihmisten tavoin homoseksuaalisuutta esiintyy myös eläinkunnassa? Tiesitkö, että myös eläinmaailman kosiotouhuihin liittyy paljon draamaa ja mustasukkaisuutta? Muun muassa näitä teemoja käsittelee 8.4. järjestettävä H18-tapahtuma Eläimellistä menoa!

Illan aikana pohditaan eläinten sosiaalisuutta, pariutumista ja lisääntymistä aina dinosauruksista perhosiin saakka. Tapahtumassa kuullaan monia mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja muun muassa dinosaurusten lisääntymisestä, eläinmaailman erikoisista kosiotouhuista ja puolisonvalintaa ohjaavista tekijöistä. Lisäksi luvassa on eläimellistä menoa: vauhdikas soidintanssitunti, erilaisia työpajoja, body paintingia ja glittermeikkejä. Kävijät voivat sonnustautua soidinpukuun teeman mukaisesti tai lisätä asuunsa eläimellisen yksityiskohdan.

Tapahtuma on saanut inspiraationsa huikeasta Eläinten Body Worlds -näyttelystä. Siihen ja Heurekan muihin näyttelyihin pääsee tutustumaan koko illan ajan tapahtumalipulla (15 e).

H18 on Heurekan oma versio K18:sta

Tiedekeskus Heureka haluaa tarjota inspiroivaa sisältöä yhä enemmän myös aikuiskävijöille. Siitä syystä suuren suosion saavuttaneet aikuisten tapahtumat vakiinnutetaan kävijöiden toiveesta osaksi uudistunutta Heurekaa.

Aiemmin Heurekassa on vietetty aikuisten kesken muun muassa ystävänpäivää, helluntaita ja halloweenia. Tapahtumissa on etsitty elämänkumppania rakastumisen tieteen avulla ja tutkittu elämän suuria mysteereitä, kuten avaruutta ja seksiä. Lähes kaikki aikuisille tarkoitetut illat ovat olleet loppuunmyytyjä, ja niitä on toivottu jatkuvasti lisää.

Nyt aikuisille suunnatut tapahtumat on koottu yhteen uuden H18-konseptin alle. Jatkossa ne erottuvat Heurekan muusta ohjelmasta omalla ilmeellään ja H18-tunnuksellaan. H18 on Heurekan oma versio K18-käsitteestä: kaikki H18-tapahtumat on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille. Tapahtumien aikana koko tiedekeskus avataan anniskelualueeksi ja illoilla on vaihtuva teema. Heurekan näyttelyiden lisäksi kunkin illan teemaan pääsee tutustumaan esimerkiksi erilaisten työpajojen ja asiantuntijaesitysten kautta.

H18: Eläimellistä menoa! -tapahtuma la 8.4. klo 18–23. Liput erikoishintaan 15 e!

Lue lisää tapahtumasta ja ohjelmasta täältä: https://www.heureka.fi/event/elaimellistamenoa/
Liput ovat myynnissä ennakkoon täällä: https://www.heureka.fi/product/elaimellista-menoa/