STOP THE PRESS!

George R. Romeron suurteoksen Dawn of the Dead Suomen valkokangas-ensi-ilta

Dawn of the Deadia, George Romeron ansaitussa kulttimaineessa kylpevää temaattista jatko-osaa Night of the Living Dead -zombieklassikolle, ei sensuurin vuoksi koskaan tuotu teattereihin Suomessa. Maailmalla elokuvaa levitettiin muutamanakin erilaisena versiona, ja nyt, teoksen 40-vuotispäivän kynnyksellä,  on vihdoin kotimaan valkokangasesityksen aika. Tilaisuudessa nähdään Dario Argenton tuottama eurooppalainen versio, ja juhlahetken säestää tämän version soundtrackin tehnyt legendaarinen Goblin -yhtye elävänä.

Tilaisuudessa kuullaan myös useampi Claudio Simonettin elokuvaa varten tekemä sävellys, joita ei ole aiemmin kuultu missään elokuvan versiossa. Svart Records toteuttaa konsertista vinyylijulkaisun, jota on mahdollisuus ennakkotilata tapahtumassa. Konserttiin myydään myös 100 ennakkolipun ja levyn pakettia, jonka voi hankkia Svart Recordsin verkkokaupasta. Levyjulkaisu toteutetaan yhteistyössä Simonettin kanssa ja julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Elokuvakonsertti järjestetään 24.5.2017 kello 19.00 Savoy-teatterissa Helsingin sydämessä. Legendaarinen Savoy toimi vuoteen 1986 asti elokuvateatterina ja on sittemmin ollut elokuvafestivaaleja lukuunottamatta pääasiassa konserttisalikäytössä.

Liput elokuvakonserttiin maksavat 35€ (+ ennakkolipun ostokulut) ja ne tulevat myyntiin 23.3.2017 kello 09.00 Lippupisteen verkkokauppaan (www.lippupiste.fi). Tämän lisäksi Svartin verkkokaupasta (www.svartrecords.com) voi tilata tilaisuudessa nauhoitettavan levyn sekä ennakkolipun sisältävää pakettia. Konsertin järjestää Svart Records ja Svart Music yhteistyössä Savoy-teatterin, elokuvalehti Episodin sekä raskaan musiikin erikoislehti Infernon kanssa.

24.5.2017 Savoy, Helsinki
Simonetti´s Goblin: Dawn of the Dead Live Experience
Ennakkoliput: 35€ + ennakkolipun ostokulut (Lippupiste –  www.lippu.fi )

Tapahtuman Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/events/1865905393683013/

Linkki Lippupisteen sivulle:
http://www.lippu.fi/simonettis-goblin-lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&kuid=535134

Linkki Svart Recordsin ennakkomyyntisivulle:
https://www.svartrecords.com/2017/03/17/claudio-simonettis-goblin-dawn-dead-live-soundtrack-experience/?v=f0aa03aaca95

https://www.facebook.com/Goblin-Claudio-Simonettis-608532229212354/