STOP THE PRESS!

Rovaniemen Teatteri järjestää bussikuljetuksia kyliltä Lappia-talolle

Rovaniemen Teatteri avaa uuden palvelun ja alkaa järjestää Rovaniemen kylien asukkaille bussikuljetuksia Lappia-talolle teatteriesityksiin. Teatteri on tehnyt järjestelyitä sekä suunnitellut linja-autojen reitit ja pysäkit Liikenne O. Niemelä Oy:n kanssa. Palvelu käynnistyy kevätkaudella 2017, jolloin saatavilla on kuljetuksia kahteen näytökseen. Esitykset ovat Piaf 22. huhtikuuta ja Ei makseta! -komedia 13. toukokuuta. Ne alkavat klo 13 Lappia-talolla.

Huhtikuun 22. päivä bussi lähtee Songan kylätalolta klo 12, pysähtyy K-Market Sinetän kohdalla ja ajaa Rovaniemelle Lappia-talolle. Paluukuljetus lähtee Lappia-talolta esityksen päätyttyä klo 15.

Toukokuun 13. päivänä linja-autot kulkevat Lappia-talolle kolmea eri reittiä. Ensimmäinen palvelubussi aloittaa Meltauksen Valinta-Evestiltä klo 11.25 ja kulkee Marrasjärven, Marraskosken, Tapionkylän sekä Sinetän kautta Rovaniemen Teatteriin. Toinen linja-auto starttaa Pekkalasta klo 10.55 ja käy hakemassa matkustajia Pirttikoskelta, Auttista ja Juotasniemeltä sekä Vanttauskoskelta, Viiristä, Tennilästä ja Oikaraisesta. Kolmas auto lähtee Misin kyläkoululta klo 11.40 ja ajaa Vikajärven kaupan kautta teatteriin. Paluukuljetukset lähtevät klo 15.30 Lappia-talolta.

Menopaluulipun hinta on 10 euroa ja teatterilippujen 28-14 euroa. Teatterimatkan voi varata kylän yhteyshenkilöltä maksamalla 10 euron varausmaksun viimeistään kaksi viikkoa ennen näytöstä. Varausmaksu sisältyy teatterimatkan hintaan. Lisätietoja ja kylien yhteyshenkilöiden puhelinnumerot löytyvät verkkosivulta rovaniementeatteri.fi.