STOP THE PRESS!

Kuopion kaupunginorkesterin kotikonsertit saavuttivat suosion

Kuopion kaupunginorkesterin kotikonserttikalenteri täynnä

Kuopion kaupunginorkesterin pienyhtyeet ovat jalkautuneet kevään 2017 aikana soittamaan eri tiloihin ympäri Kuopiota ja jopa Kuopion alueella asuvien omiin kotikonsertteihin. Kotikonsertit ovat saavuttaneet yleisön suuren suosion, ja pienyhtyeiden kalenteri on täyttynyt sovituista vierailuista.

Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Kuopion kaupunginorkesteri on tarjonnut 100 pienyhtyekeikkaa Kuopion alueelle ja myös tavallisiin koteihin. Tiedusteluja ja toiveita orkesterin kotikonserteista on tullut lukuisa määrä, ja pienyhtyeiden kalenterit ovat täyttyneet sovituista esiintymisistä. Orkesterin toimiston henkilökunta vastaa jo saapuneisiin kotikonserttitiedusteluihin, mutta uusia kotikonserttitoiveita ei voida enää ottaa vastaan. Jo pidetyt kotikonsertit ovat saaneet hyvin positiivista palautetta yleisöiltään, ja myös kotikonserteissa esiintyneet muusikot ovat olleet tyytyväisiä välittömän palautteen saamiseen.

Kaupunginorkesteri on urakoinut normaalin konserttitoimintansa ohella pienyhtyeissä, ja saa toteutettua tämän kevään aikana 100 pienyhtye-esiintymistä kokonaisuudessaan. Tähän mennessä pienyhtyeiden soitosta on voinut nauttia mm. päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa, palvelukeskuksissa, sairaaloissa, taidemuseossa, ravintoloissa ja kahviloissa. Kotikonserttien osuus kaikista pienyhtyekeikoista on noin 20 %.

Orkesterin pienyhtyekeikat jatkuvat kevään aikana, ja huhtikuun aikana pienyhtyeet esiintyvät mm. päiväkodeissa. Tulevia pienyhtyekeikkoja voi seurata Kuopion kaupunginorkesterin Facebook-sivuilta.