STOP THE PRESS!

Kankaanpään taidekoulun lopputyönäyttely Seinäjoen taidehallilla

”Riitti” kokoaa Kankaanpään taidekoulusta (Satakunnan ammattikorkeakoulu) tänä keväänä valmistuvien kuvataiteilijoiden lopputyönäyttelyn Seinäjoen taidehallille 8.4.−11.6.2017.

Näyttelyn 19 taiteilijalla on kullakin omat lähtökohtansa ja mieltymyksensä taiteen tekemisessä niin teknisesti kuin aihemaailmassakin. Visiot on tuotu esille muun muassa maalauksen, veiston, installaation, videon, grafiikan sekä performanssin menetelmin, ja valmistuvat kuvataiteilijat ovat tarkastelleet teoksissaan entistä syvemmin omaa kehitystään ja motiivejaan. Kokonaisuus huokuu eroavaisuuksia, mutta yhteinen taival taidekoulussa solmii kunkin kulkeman polun hetkellisesti sopuisaksi päätepisteeksi, kunnes jokainen aloittaa elämässään jälleen uuden luvun.

Näyttelyssä mukana olevat taiteilijat ovat: Tatu Airikka, Antti Hannula, Anni Hurmila, Jarkko Ingerö, Julius Jokela, Hanna Joronen, Ivana Julma, Mikael Korkee, Julia Kukkonen, Aeon Lux, Linda Mattila, Riikka Puumalainen, Piia Rantakangas, Teija Rintaluoma, Katariina Stålhammar, Antti Toivonen, TOÛA TOÛA, Salla Valle ja Ilkka Wahala.

Näyttely on esillä Seinäjoen taidehallin näyttelysaleissa 8.4.–11.6.2017.

Näyttelyn oheistapahtumana järjestetään performanssista ja esityksellisyydestä kiinnostuneille “Performanssikoulu”-työpaja la-su 6.–7.5. , jonka päätteeksi on kaikille avoin performanssitaiteen tapahtuma su 7.5. klo 15.