STOP THE PRESS!

Kimmo Pohjonen ja Ismo Alanko ainutlaatuisella yhteiskeikalla Aukustisssa

Vuoden 2017 Aukustin ensimmäiset julkaistut artistit ovat Pete Parkkonen sekä Kimmo Pohjonen & Ismo Alanko. Viime vuonna monialaisen taiteen valtionpalkinnon saanut Pohjonen on esiintynyt lukuisilla kansainvälisillä festivaaleilla, mutta suomalaisissa kesäjuhlissa hän on vähemmän nähty ja siksi odotettu vieras. Yhteisesiintyminen Ismo Alangon kanssa tekee Aukusti-lavalle nousemisesta ainutlaatuista.
Tämän kesän Aukustin artistikattaus on kenties kiinnostavin kautta festivaalin seitsentoista vuotisen historian.

Perjantaina 11.8. juhlakansaa viihdyttää viime aikoina musiikkivideokohun keskellä kastunut Pete Parkkonen. Idolsista tähtiin ponnahtanut Parkkonen tarjoilee Kurikan yössä yhdistelmän upeaa lauluääntä ja rohkeaa lavashow’ta.

Virtuoosimainen Pohjonen & legendaarinen Alanko

Lauantaina 12.8. Aukustin lavalle nousevat harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen ja suomalaisen musiikin elävä legenda Ismo Alanko. Lopputuloksena on ainutlaatuinen, taatusti näkemisen arvoinen kahden persoonallisen taiturin kohtaaminen.

*********

Aukusti julkaisee uuden artistin joka keskiviikko toukokuun loppuun asti. Luvassa on lukuisten eri musiikkilajien edustajia, joista jokainen tuo omanlaisen värityksensä kokonaisuuteen. Aukustin ”Aikaanen Lintu” -liput ovat myynnissä nyt osoitteessa www.aukusti.fi/liput