STOP THE PRESS!

CokeTV Suomi aloittaa toimintansa torstaina 13.4.

Coke TV Suomi

Kuva: Coca-Cola Finland Oy

Digiajan kuumimmalla suomalaisnelikolla on reilusti yli miljoonaa seuraajaa omilla kanavillaan. Isac Elliot, Dokke, Ilona ja Benjamin liittyvä huippusuosittujen eurooppalaisten CokeTV-juontajien joukkoon.

ISAC ELLIOT, BENJAMIN, ILONA YLIKORPI ja DOKKE TAS on valittu uuden CokeTV –kanavan suomalaisjuontajiksi. Kanavan ensimmäinen ohjelma julkaistaan kiirastorstaina 13.4.  He tekevät CokeTV –kanavalla uusia ohjelmia viikoittain yhdessä ammattilaisista koostuvan studio- ja tuotantotiimin kanssa. Suomalaiset seuraavat ahkerasti netin viihdetarjontaa, minkä vuoksi Suomesta tulee kuudes CokeTV-maa Euroopassa.

CokeTV ja sen juontajat Isac, Benjamin, Ilona ja Dokke vievät Suomessa netin ilmaisen ohjelmatarjonnan uudelle aikakaudelle.Jokaisen CokeTV-jakson toteuttaa ammattilaisista koostuva tuotantoryhmä käsikirjoittajineen ja kuvaajineen. Ohjelmissa yhdistyy juontajien vankka ja luontainen some-kokemus ja korkealaatuinen ohjelmatuotanto. CokeTV tekee Coca-Colasta ensimmäisen brändin Suomessa, joka tarjoaa ammattilaisten tuottamaa ohjelmaa viikoittain.

-Uusi kanava vastaa suomalaisten muuttuneeseen mediakäyttöön ja viihdekysyntään. Kaikista suomalaisista peräti jo 61% katselee YouTuben ilmasta sisältöä viikoittain ja 15-24 –vuotiaisista sitä katselee 87%. Tälle yleisölle on tarjolla paljon aika samankaltaista sisältöä, joten halusimme tarjota heille jotain uutta ja mielenkiintoista, mikä erottuu massasta. CokeTV oli juuri se, mikä mielestämme puuttui Suomesta, kertoo Coca-Colan brändivastaava Natalia Pawlikowska Suomen Coca-Colalta.

CokeTV -ohjelmakonsepti on kehitetty Saksassa vuonna 2014. Netin superstarojen isännöimiä CokeTV-ohjelmia katsottiin lanseerausvuonna 2014 Saksassa peräti 29 miljoonaa kertaa. Tilaajia ohjelmalla oli heti ensimmäisenä toimintavuonna 268 000.

Menestynyt CokeTV -ohjelmakonsepti on myöhemmin toteutettu myös Ranskassa, Espanjassa sekä Briteissä ja Irlannissa. Näissä maissa ohjelmia juontavat paikallisesti tunnetut ja suositut digiajan kasvatit, joiden oma seuraajamäärä on juontotyön ansiosta lähtenyt nopeaan nousuun. Keskimäärin eurooppalaisilla CokeTV- juontajilla on yli miljoona seuraajaa YouTubessa.


Isac Elliot, Benjamin, Ilona ja Dokke – tulevat netin kansainväliset superstarat

Nuoresta iästään huolimatta kaikilla juontajilla on pitkä ja vankka kokemus siitä, miten mm. YouTubessa, Instagramissa, SnapChatissä ja Twitterissä toimitaan ja mitä suomalaiset haluavat seurata. He ovat nettiajan kasvatteja ja supertähtiä: mukavia, hauskoja, fiksuja, sanavalmiita ja sujuvia, joille kameran edessä työskentely on luontevaa ja mutkatonta. Coca-Cola valitsi nelikon tiukan seulan kautta, sillä yritys uskoo, että heillä on täydet valmiudet nousta myös kansainvälisesti merkittäviksi vaikuttajiksi.

Isac Elliot, Benjamin Peltonen, Ilona Ylikorpi ja Dokke Tas tekevät yhdessä tuotantotiimin kanssa uuden CokeTV-jakson joka viikko. He vuorottelevat juontajina eri jaksoissa ja pääsevät hyödyntämään omia kiinnostuksen kohteitaan ja erityistaitojaan oli sitten kyse musiikista, urheilusta, näyttelemisestä tai muodista. Ohjelmien sisältö vaihtelee myös vuodenaikojen mukaan ja niissä nähdään myös vieraita, kuten ohjelman seuraajia ja tunnettuja suomalaisia. Ensimmäisissä jaksoissa Isac ja Benjamin testaavat lentämistä sekä erilaisia temppuja leijuntaputkessa ja Ilona sekä Dokke pistävät itsensä peliin tandempyörähaasteissa.

CokeTV Suomi löytyy

Youtube.com –> CokeTV Suomi