STOP THE PRESS!

Novelli-ilta – Tuuve Aro & Olavi Koistinen Kallion kirjastossa ke 19.4. klo 18

Tule kuulemaan ja osallistumaan kun Kosmoksen Mikko Aarne haastaa Tuuve Aron ja Olavi Koistisen keskustelemaan ja lukemaan tuoreista novellikokoelmistaan. Tilaisuudessa kirjamyyntiä (alehintaan, käteisellä) ja tietty mahdollisuus omistuskirjoituksiin.

Yhteistyössä: Kustannusosakeyhtiö WSOY & Kustannusosakeyhtiö Kosmos, Kallion kirjasto

*
Tuuve Aro: Lihanleikkaaja (WSOY)
http://www.kirja.fi/kirja/tuuve-aro/lihanleikkaaja/9789510421970/
Kuka on Lihanleikkaaja? Kutsumaton vieras puutarhassa, jyrkkä käänne elämässä. Tuuve Aron yhdeksännen teoksen novelleissa kaikki etsivät sitä jotakin joka tekee minästä minän.

Tuuve Aro (http://www.kirja.fi/kirjailija/tuuve-aro) on helsinkiläinen kirjailija, joka on novellien lisäksi julkaissut kaksi romaania ja kaksi lastenkirjaa. Aron tuotantoa on käännetty kahdeksalle kielelle ja sen pohjalta on tehty teatterisovituksia sekä kansainvälisesti palkittu lyhytelokuva. Vuonna 2006 hänelle myönnettiin Kalevi Jäntin palkinto.

*
Olavi Koistinen: Mies joka laski miljardiin (Kosmos)
http://www.kosmoskirjat.fi/
Esikoisnovellikokoelmassa eksyksissä olevat miehet etsivät lohtua digitaalisista maailmoista, lusivat krapulaa Mannströmin väistökämpässä ja kaipaavat maailmaa, jossa ihmiset sanoisivat juovansa kahvia eikä kahvit, silloinhan joisi kaiken olemassa olevan kahvin. Piru asuu yksityiskohdissa, sanotaan, mutta Koistisen novelleissa niissä asuu kauneus, nauru ja totuus.

Olavi Koistinen (http://www.hs.fi/aihe/olavi-koistinen) s. 1977, on helsinkiläinen esikoiskirjailija ja diplomi-insinööri. Hän lähti Espoosta kymmenen vuotta sitten, mutta Espoo ei lähde hänestä. Koistinen on ammatiltaan Helsingin Sanomien toimittaja ja kehittää työkseen uutisrobottia. Hän voitti Martti Joenpolven novellikilpailun vuonna 2008, ja voittajateksti Lonely Planet sisältyy hänen esikoisteokseensa.

***

Kallion kirjasto
Viides linja 11
00530 Helsinki

http://facebook.com/kirjastokallio