STOP THE PRESS!

Juha Tapio ja Mikko Kuustonen Jurassic Piknikin huippuesiintyjiksi

Oppipojan ja idolin hitit kuullaan ensimmäistä kertaa koskaan samassa konsertissa

Tämän vuoden Jurassic Rock -viikonlopun lämminhenkinen huipennus eli Jurassic Piknik vietetään leppoisissa tunnelmissa Mikkelin Kenkäverossa kahden upean artistin kanssa sunnuntaina 6. elokuuta.

Juha Tapiolle tuleva piknik on erityislaatuinen parillakin eri tavalla – näistä ensimmäinen on päivän toisena esiintyjänä kuultava Mikko Kuustonen.

”Opettelin omien laulujeni tekoa aikoinaan soittelemalla epävireisellä akkarilla hänen biisejään, ja tämä on ensimmäinen kerta ikinä kun esiinnymme samassa konsertissa”, Juha Tapio riemuitsee.

”Juhlimme kesän notkeimmat kinkerit uuden bändini kanssa Mikkelissä. Dinosaurusten kokoontumisajot ovat uhka ja mahdollisuus”, Mikko Kuustonen puolestaan toteaa pilke silmäkulmassaan.

Piknik-hengessä vietettävään mutkattomaan päivätapahtumaan on tervetullut koko perhe aina pienemmistä musiikin ystävistä jo ikääntyneempiin musakonkareihin. Kenkäveroon saa sunnuntaina tuoda omat eväskorit, viltit ja retkituolit. Myös alkoholittomat juomat voi tuoda paikan päälle, ja tapahtuma-alueen anniskelualue palvelee niitä, jotka haluavat nauttia lekoisan päivän aikana esimerkiksi lasilliset kuohuviiniä. Alle 10-vuotiaat kuulijat pääsevät iltapäiväkonserttiin ilmaiseksi huoltajan kanssa, ja lapsille on luvassa paikan päällä myös omaa puuhaa muun muassa kasvomaalauksineen.

Juha Tapiolle tuleva Piknik-keikka on hänen uransa toinen Jurassic-veto, ja oletettavasti vähän erilainen kuin se ensimmäinen:

”Mulla on vähän hampaankolossa Jurassic Rockista: pääsin sinne keikalle aivan urani alkuvaiheessa, aloittelevan bändin vuoro esiintyä tietenkin oli jo päivällä, kun portit avattiin, eikä paikalle ollut vielä eksynyt oikein ketään. Nyt ei olla enää aloitteleva bändi, mutta soitamme taas päivällä, revanssia himoiten!”, Juha Tapio kertoo hyväntuulisena.

Jurassic Rock järjestää Mikkelin kauppakeskus Stellassa Äitienpäiväkampanjan 11.-13. toukokuuta, ja tuolloin Jurassic-porukalta voi lunastaa paitsi Piknik-lipun hintaan 29 euroa (normaalisti 31,50€), silloin saa kaupan päälle myös ruusun vietäväksi tärkeälle ihmiselle. Lipun ostaville äideille luvassa on ruusun lisäksi myös lämmin halaus.

Jurassic Piknikin liput ovat nyt myynnissä osoitteessa: http://www.jurassicrock.fi/site/osta-lippuja/

www.jurassicrock.fi

Jurassic Rockin päiväkohtaiset esiintyjät ovat:
Perjantai 4.8.: Haloo Helsinki!, Pain (SWE), Michael Monroe, SANNI, Disco Ensemble, Vesala, J. Karjalainen, Battle Beast
Lauantai 5.8.: Bad Religion (USA), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Steve ’n’ Seagulls, CMX, Mokoma, Viikate, Apulanta, Brother Firetribe, JVG, Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat
Sunnuntai 6.8.: Mikko Kuustonen, Juha Tapio

LIPPUJEN HINNAT:
Perjantai / lauantai 54 euroa
Sunnuntai 31,50 euroa
2 päivää PE-LA 79 euroa
3 päivää PE-SU 89 euroa

VIP-LIPUT (VIP-pakettiin kuuluu itse tapahtumalipun lisäksi VIP-asiakkaiden palveluihin oikeuttava passi, buffet-ruokailu upeassa Kenkäveron Pappilaravintolassa sekä pääsy tapahtumakentällä omalle VIP-alueelle, josta löytyvät vain VIP-asiakkaille tarkoitetut omat ravintolapalvelut sekä wc-tilat.)
Perjantai VIP / lauantai VIP 99 euroa
2 päivää VIP 165 euroa
3 päivää VIP / 189 euroa

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksut.